Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΚΑΝΤΙΝΕΣ…ΤΕΛΟΣ!!!

kantinaΈνα θέμα που ξανασυζητήθηκε στις κερκίδες μας μεμονωμένα αλλά έχει γίνει έντονο εδώ λίγες ώρες είναι το θέμα της καντίνας, αφού σε πολλούς ΑΠΟΕΛίστες απαγορεύτηκε το φαγητό/ποτό στον αγώνα με την Αστάνα χωρίς καμία προειδοποίηση χωρίς κανένα λόγο. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;;

Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω με το θέμα των καντινών στα στάδια όλης της Κύπρου όπου ταξιδεύουμε εδώ και χρόνια. Το γεγονός ότι δεν έχουν ταμιακές και χρεώνουν ότι θέλουν χωρίς να φορολογούνται; Ότι πολλές φορές πληρώνουμε ένα καφέ διπλάσια από το λογικό και το κανονικό; Ότι ήπιαμε νερό από νερό της βρύσης; Ότι κάποιες καντίνες σε κάποια στάδια δεν έχουν καν τιμολόγιο να βλέπουμε τις τιμές; Γράφω αυτό το άρθρο στον πληθυντικό γιατί ξέρω ότι αυτά τα πάθαμε πολλοί από εμάς.

ΟΠΟΤΑΝ!!!

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ αλλά ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΛΕΨΙΑ! Μαζεύουμε ευρώ με ευρώ να είμαστε στο πλευρό της ομάδας μας σε ολόκληρη την Κύπρο αλλα χρυσοπληρώνουμε ένα καφέ!

Δεν παρακαλούμε αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ να κάνει κάτι για αυτό! Ελάτε κύριοι να δείτε τι συμβαίνει και να δείτε πώς σας κλέβουν..

Αν σταματήσουμε να αγοράζουμε προϊόντα από τις καντίνες και έτσι θα αλλάξουν πολλά. ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΟΝ αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή στο ΓΣΠ αλλά και στα υπόλοιπα στάδια που θα πάμε ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ! ΚΟΡΟΪΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Aισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

Like
Share
Tweet