Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κάρτα Φιλάθλου

Η πρωτοβουλία που έλαβε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ για την πραγματοποίηση ειρηνικής πορείας-διαμαρτυρίας με σκοπό την κατάργηση της περιβόητης κάρτας φιλάθλου της ΚΟΠ, λαμβάνει σάρκα και οστά στις 14 Νοε. 2018.

Η μεγάλη μερίδα του φίλαθλου κόσμου πεθύμησε να δεί γήπεδα με παλμό και τραγούδια. Συνθήματα και πολλά άλλα που περισσότερο θυμίζουν γήπεδο και όχι εκκλησία. Καταντήσαμε να ακούμε απο την τηλεώραση το κτύπημα της μπάλας και τις ομιλίες των παικτών μέσα στο γήπεδο… Κάτι που ζούσανε μόνο όταν τα παιχνίδια ήταν κεκλεισμένων θυρών. Δεν πάει άλλο.

Το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, το οποίο με επίσημη ανακοίνωση του, υποστηρίζει την ενέργεια αυτή θα πορευτεί στην διαμαρτυρία με τους 4 απο τους 5 αρχηγούς της ομάδας (Αλωνεύτη, Ντε Βινσέντι, Μοράις και Αλεξάνδρου). Θέλω να ελπίζω οτι το ίδιο θα πράξει και το σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Προσκαλώ τους αδελφούς ΑΠΟΕΛίστες που είναι ενάντια στο μέτρο της κάρτας όπως δώσουμε μαζικά το παρών μας στην πορεία.

Το γήπεδο είναι χώρος ιερός για εμάς τους φιλάθλους και μας το στερούν με λάθος τρόπο. Αν θέλετε κύριοι της ΚΟΠ και ΚΟΑ να εξαλείψετε τη βία, υπάρχουν και άλλοι τρόποι χωρίς να απομακρύνετε τον κόσμο απο τα γήπεδα. Και δυστηχώς την απομάκρυνση είναι κάτι που πετύχατε.

Το μέτρο απότυχε και τα στατιστικά των εισιτηρίων το δείχνουν. Καιρός να αποσυρθεί η κάρτα και να πιάσουν ΞΑΝΑ ΖΩΗ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet