Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κατάντια… αλλά

Τέλειωσε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος και η ομαδα μας έκανε ρεκόρ ηττών, σύνολο 12, και ως φυσικό επακόλουθο, για πρώτη φορά θα αγωνιστούμε στο 2ο group, όπου οι τέσσερίς από τις οκτώ ομάδες θα πάνε διαβάθμιση. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, υπάρχουν και πολύ χειρότερα.

Υπάρχει και το κύπελλο αλλά πολύ γρηγορά θα μας περάσει και αυτό, γιατί η ομαδα μας, δεν μπορει να αγωνιστεί σε μεγάλες εντάσεις, λόγο των κακών επιλόγων της διοίκηση μας. Ευχόμαστε ολόψυχα να διαψευστούμε και οι ποδοσφαιριστές μας, να δείξουν περισσότεροι ενέργεια και θέληση.

Μια διοίκηση, με 10 χρονιά εμπειρίας και μεγάλων Ευρωπαϊκών επιτυχιών και κατακτήσεων τίτλων, τα έχει κάνει μούσκεμα, μαύρα και σκοτεινά, έχει καταστρέψει όλα όσα έκτισε. Με την εμπειρία που είχαν, έπρεπε να παίζουν όλα αυτά στα δακτυλάκια τους, αντί αυτού, έχουν χειριστεί σημαντικότατα θέματα σαν πρωτάριες.

Έχουν αφήσει, εξωγενείς παράγοντες, να εισβάλουν στον Αρχάγγελο σε καίρια πόστα, βλέπε καρδιακούς φίλους , κουμπάρους, παλιούς ‘αχαΐρευτους’ ποδοσφαιριστές μας, να κάνουν κουμάντο και να λένε στην διοίκηση μας τι να κάνουν. Όλοι αυτοί τώρα, ‘περιπαίζουν’ μας μες τους καφενές των χωρκών και λένε ότι τους έχουν πάρει τον αέρα τους και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Όλα αυτά πρέπει να λήξουν στις 23/03/2021, στην γενική συνέλευση. Αυτή η διοίκηση πρέπει να αποχωρίσει, και να μην τολμήσουν να διανοηθούν να βάλουν επανεκλογή, γιατί θα βρουν την οργή του κόσμου του ΑΠΟΕΛ μπροστά τους. Ο κύκλος τους έχει κλείσει εδώ και κάποια χρονιά και έπρεπε να αποχωρίσουν νικητές / επιτυχημένοι και όχι τώρα διωγμένοι / αποτυχημένοι.

Εμείς ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να σταθούμε διπλά στον Σάββα Πουρσαϊτίδη και στους ποδοσφαιριστές μας, που είναι οι λιγότερο υπεύθυνοι για το τι συμβαίνει στην ομαδα μας. Έχουμε υποχρεώσει να το κάνουμε αυτό και όταν ανοίξουν τα γήπεδα, πρέπει άπαντες να είμαστε στο γήπεδο και δεν χωράει καμία δικαιολογία για να στηρίξουμε την ομαδα μας.

Αυτό που συνέβη στην ομαδα μας, συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες του κόσμου, τα παραδείγματα είναι αμέτρητα. Το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα μπορει να ανακάμψει η ομαδα μας, δηλαδή σε ποσά χρονιά θα γίνει ξανά πρωταγωνίστρια στην κατάκτηση των τίτλων. Αυτό εξαρτάτε από εμάς και μόνο εμάς, για το πόσο δυνατά και έμπρακτα θα στηρίξουμε την ομαδα μας.

Η ομαδα μας, πρέπει να ξανακτιστεί σε γερές βάσεις, ποδοσφαιρικές, οικονομικές και διοικητικές, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή, να κάνουμε κορμό, με ποδοσφαιριστές καλής πάστας και να ξανακτιστεί η ομαδα μας. Έτσι κάνουν όλες οι ομάδες. Δεν θα εφεύρουμε εμείς την ταχινόπιττα!!!

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ

Hitman

Υ.Γ. 1 Για τις 23/03/2021 θα επανέλθουμε όταν κοντέψει ο καιρός

Υ.Γ. 2 Να μην πιστεύει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, ότι δεν υπάρχουν άτομα, που θέλουν να αναλάβουν την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ. Η μόνο προϋπόθεση είναι να αποχωρίσει η νυν διοίκηση.

Υ.Γ. 3 Για τους ‘ΑΠΟΕΛιστες’ που χαίρονται με αυτά που βλέπουν, θα επανέλθουμε ονομαστικά.

Like
Share
Tweet