Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καθαρά Δευτέρα…Καθαρίζουμε

carnavali-lemesosΑύριο Δευτέρα της Καθαράς, μετά που θα επιστρέψουμε από την διασκέδαση μας από τους κάμπους και των πέταγμα των περήφανων ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΩΝ χαρταετών μας, θα ετοιμαστούμε να πάμε στην πόλη του καρνάβαλου, για να καθαρίσουμε την υπόθεση τίτλος. Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει την ‘καρναβαλίστικη’, ομάδα του Απόλλωνα, για των προτελευταίο αγώνα πρωταθλήματο  πριν τα play offs. Πάμε …

Στην Λεμεσό μόνο για ένα σκοπό και αυτός δεν είναι άλλος από την νίκη για να καθαρίσουμε από τώρα την υπόθεση τίτλος και να αφοσιωθούμε πλήρως στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού!!! Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μας γεμίζει άλλο. Είμαστε ένας κόσμος αχόρταγος και ειδικά εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ θέλουμε όλο και περισσότερα.

Πάμε λοιπόν στο Τσιρειο να πάρουμε το τρίποντο και να επιστρέψουμε στην Λευκωσία για να ετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα σημαντικά παιχνίδια μας. Η ομάδα απομίμηση, θα έχει ως πλεονέκτημα την κουράση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές μας μετά την υπερπροσπάθεια που έκαναν την περασμένη Πέμπτη με 10 ποδοσφαιριστές απέναντι στην Ατλέτικο Μπιλμπάο και περάσαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League. Αυτό είναι το μόνο που έχουν και ελπίζουν, ότι μπορούν να μας κερδίσουν για να ξαναμπούν στην υπόθεση τίτλος.

Σίγουρα ο προπονητής μας θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, για να φρεσκάρει την ομάδα μας και να μπορέσουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν, είναι όλοι τους ποδοσφαιριστές 11αδας και δεν υστερούν σε τίποτα από τους υπόλοιπους. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεχωρίζει βασικούς και μη. Είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και γνωρίζουν όλοι  τους τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ εξάντλησε όλα τα εισιτήρια που έχουν δοθεί και θα κάνει αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο. Από ότι γνωρίζουμε και φίλαθλοι της ομάδας απομίμησης, θα δώσουν μαζικά το παρών τους για να δουν από κοντά την ομάδα που κάνει περιφανούς όλους τους Έλληνες, με τις τεράστιες ποδοσφαιρικές επιτυχίες μας στην Ευρώπη. Το ίδιο έκαναν και οι φίλαθλοι της Αεκ. Γέμιζαν τον γούμα αρένα όταν έπαιζαν εναντίον μας, έτσι έκαναν και οι χοχοι όταν έπαιξαν ενάντια μας. Όλοι θέλουν να δουν από κοντά του ποδοσφαιριστές μας και να τους καμαρώσουν για τα μεγάλα τους επιτεύγματα!!!

APOEL IS A TEAM WITHOUT LIMITS

Υ.Γ. Φανούριε ερχόμαστε και μην ξεκινήσεις ξανά τις κλάψες σας. Ήδη, εκπαίδευσες και τον Σωφρονάκη και κλαίει στο ίδιο μοτίβο με εσένα. Τον ακούσαμε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Δασάκι να παραλογίζεται. Μην ξεκινήσετε τα ίδια. Ετοιμαστείτε να μας συγχαρείτε και από κοντά!!!

Hitman

Like
Share
Tweet