Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καθήκον ΟΛΩΝ μας!

gine_melos«Δυστυχώς ο αριθμός των μελών είναι εκ διαμέτρου αντίθετος από το εκτόπισμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ και έφτασε η στιγμή να προβληματιστούμε έντονα». Όταν το διαβάζετε δεν νιώθετε απογοήτευση και λύπη; Όταν κατανοήσετε τα γραφόμενα δεν νιώθετε πραγματικά ρεζίλι; Ο ΑΠΟΕΛ κύριοι και κυρίες δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο!!! Δεν είναι μόνο Ευρωπαϊκά παιχνίδια ή ταξίδια στο εξωτερικό! Είναι ευθύνη όλων μας να στηρίξουμε και το Σωματείο μας γιατί έτσι πρέπει. Κάντε και εσείς το καθήκον σας και στηρίξτε ΟΛΑ τα αθλήματα του ΑΠΟΕΛ μας!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Σωματείο μας:

“Επί ευκαιρίας της διάθεσης των πακέτων εισιτήριων για τους τρεις εντός έδρας αγώνες του Europa League από το Orange Shop, το Σωματείο και η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ, αποφάσισαν να διαμορφωθεί ειδικός χώρος για εγγραφές νέων Μελών του Σωματείου.

Ο κόσμος καλείται να στηρίξει οικονομικά το Σωματείο και να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα του. Δυστυχώς, ο αριθμός των μελών είναι εκ διαμέτρου αντίθετος από το εκτόπισμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ και έφτασε η στιγμή να προβληματιστούμε έντονα.

Οι τιμές των καρτών είναι προσιτές και ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση όλου του κόσμου επειδή ο ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του!”

AU*fan

Like
Share
Tweet