Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κάτι Μυρίζει…

Σε μια περίοδο όπου όλος ο πλανήτης ταλαιπωρείται απο την πανδημία του κοροναϊού, στην μπανανία μας αποφάσισαν να πιάσουν το κλειδί και να ανοίξουν τις “κλειδωνίες” ώστε να ξεκινήσει σιγά σιγά η καθημερινότητα μας.

Στην πρώτη φάση ανοίξαν καταστήματα και επιχειρήσης καθώς και υπερκατασήματα όπως ΙΚΕΑ, Leroy, Super Home Jumbo κτλ. Αυτά τα καταστήματα δεν θα δέχονται πέραν των 50 πελατών την ημέρα περίπου και πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι δεν είναι υπαίθρια καταστήματα.

Και ερχόμαστε στο καυτό θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος στην μπανανία μας και διαβάζουμε στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στα σάϊτ οτι κατα πάσα πιθανότητα πάμε προς οριστικη διακοπή του πρωταθλήματος. Πράγματι εξετάσαν όλα τα πιθανά σενάρια και δεν μπορεί να είναι εφικτή η επανεκκίνηση του ή παίζει κάτι άλλο; Εδώ τα μεγάλα καταστήματα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 50 άτομα, τα γήπεδα μας δεν μπορούν να φιλοξενήσουν 35-40; Το εμπόδιο είναι τα αποδυτήρια; Μπορούν άνετα να πάν ντυμένοι οι ποδοσφαιριστές την ημέρα του παιχνιδιού στο γήπεδο και να γίνει η καθιερωμένη ομιλία του προπονητή έξω στο γήπεδο στην γωνιά των κόρνερ.

Τα γήπεδα μας είναι υπαίθρια και άνετα μπορούν να γίνουν οι εναπομέιναντες αγώνες. Εδώ κατάφεραν οι κυβερνώντες να αποφασίσουν πώς θα γίνονται τα μαθήματα στα σχολεία και δεν μπορούν οι ιθύνοντες της κοπ να καταλήξουν πώς θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα; Ή μηπως κάτι άλλο συμβαίνει.

Κύριοι της κοπ, μήπως η διακοπή θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σάς και στους συνεργάτες σας; Μηπώς η δήλωση της χόχας στον Τσου Λου να είναι υπέρ σας; Μήπως η αύξηση των ομάδων απο 12 να γίνει και πάλι 14 εξυπηρετεί και πάλι συμφέροντα σας; Φέρατε την κάρτα φιλάθλού και διώξατε απο τα γήπεδα ένα τεράστιο ποσοστό. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η αύξηση των ομάδων θα τους φέρει πίσω; Η μήπως θα μειώσει και άλλο την προσέλευση;

Σταματήστε να σκέφτεστε μόνο το δικό σας συμφέρον και ξεκινάτε να σκέφτεστε τον κόσμο που είναι αυτός που εν μέρει κρατά τις ομάδες σας ζωντανές. Λύσεις υπάρχουν πολλές για να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα αλλά όπως ελέγαν και οι παλιοί: “Εν να κάμεις μόνο τζίνο που θέλεις. Αν με θέλεις να το κάμεις, όσο τζιαι να προσπαθήσεις εν θα τα καταφέρεις.”

Υ.Γ. Και επειδή όλοι σας ξέρετε οτι αν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα εν θα φύει που την ομάδα που το κρατά, συμφέρει σας να λήξετε το πρωτάθλημα ως έχει, όποιες και να είναι οι επιπτώσεις απο την ΟΥΕΦΑ.

Υ.Γ.2 Η ΟΥΕΦΑ ήταν ξεκάθαρη ότι αν καταλάβει συμφέροντα σε διακοπές πρωταθλημάτων τότε οι ποινές θα είναι εξωντοτικές: Απαγόρευση μεταγραφών, Αποβολή απο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και άλλα.

 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:

“ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ”

 

Like
Share
Tweet