Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αν δεν μπορείτε…ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

imagesΌπως πληροφορούμαστε από την αστυνομία Λεμεσού, ο υπεύθυνος του αγώνα, Μιχάλης Κατσουνωτός, έθεσε αίτημα εκ μέρους της αστυνομίας όπως οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, δηλαδή εμείς σαν ΑΠΟΕΛ, να πάρουμε 500 εισιτήρια για λόγους ασφαλείας. Φυσικά και δεν αποδέχτηκαμε το αίτημα και αποχωρήσαμε από την σύσκεψη, η οποία διακόπηκε ενώ πρέπει να σημειωθεί πως προηγήθηκε επιστολή του Πρόδρομου Πετρίδη προς τον Yπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, για να παρθούν επιπρόσθετα μέτρα ενόψει του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης.

Η αστυνομία κατάντησε γελοία σε κάποια θέματα. Πρώτα άλλαξαν την ώρα και ο αγώνας μεταφέρθηκε η ώρα 15:00. Είναι δύσκολο να μετακινηθούν εκείνη την ώρα πολλοί ΑΠΟΕΛίστες απο την πρωτεύουσα, για να πάνε στο τσίρειο να παρακολουθήσουν τον αγώνα, κ.Κατσουνοτέ. Μην παίζετε με τα νεύρα μας αλλά και την υπομονή μας όμως. Θέλετε να δώσετε μόνο 500 εισιτήρια γιατί δεν μπορείτε να κάνετε ΕΣΕΙΣ σωστά τη δουλειά σας; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! Αυτός ο πόλεμος της αστυνομίας με την ομάδα μας πρέπει να σταματήσει. Αντί όμως κάποιοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους μας κοροϊδεύουν και απο πάνω! ΝΤΡΟΠΗ σας κύριοι που δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες ενός αγώνα ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ της μέρας!

Να γράψω και για ένα γεγονός που έγινε το οποίο πάλι ήταν αδικαιολόγητο εκ μέρους του “όργανου της τάξεως”. Στον αγώνα της ομάδας μας πέρσι με την άεκ στο γσπ, υπήρχαν πάρα πολλοί αστυνομικοί έξω απο τη νότια. Την ίδια ώρα οι λεμεσιανές ομάδες αελ-απολλων έδιναν αγώνα και στο τέλος του, υπήρχαν και φασαρίες. Χωρίς λόγο, απ’οτι φαίνεται, είχαν έρθει όλοι γσπ, σε ένα αγώνα που ήταν ήσυχος μέχρι που αναστάτωσε η αστυνομία τον κόσμο και πάλι έφταιξε ο Σύνδεσμος. Δεν ξέρουμε ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ τι έγινε αλλά πως γίνεται την ίδια ώρα ένα τοπικό ντέρμπυ στη λεμεσό να μένει “απροστάτευτο” ενώ στην Λευκωσία οι αστυνομικοί αλώνιζαν και έριχναν δακρυγόνα; Μπράβο κύριοι για ακόμα μια φορά. Κάθε χρόνο προοδεύετε.

Ενας οπαδός που ΟΤΙ και να γίνει,

την Τετάρτη θα είναι στο γήπεδο να υποστηρίξει την ομάδα του!

Like
Share
Tweet