Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΚαβεΓκολ μαγεία τέλος. Σε ευχαριστούμε

Fernado_KavenagiΤι μπορούμε να πούμε γι’αυτό το σπουδαίο ποδοσφαιριστή, τον Φερνάντο Καβενάκι, που μας έκανε την τιμή, να έρθει στο νησί μας και να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας. Τι να πούμε για ένα Θρύλο στην πατρίδα του την Αργεντινή, όπου οι πιστοί του οπαδοί είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που το όνομα του σημαίνει από μόνο του γκολ, και προκαλεί τρόμο στην αντίπαλη εστία. Οι πραγματικοί χαμένοι, αυτού του απροόπτου γεγονότος, είμαστε εμείς οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, και των υπολοίπων ομάδων, που δεν θα ξαναδούμε την μαγεία του Καβε Γκολ. Από την ώρα που πάτησε το πόδι του στα κυπριακά γήπεδα, μας χαιρέτησε με 2 γκολ μέσα σε 10 λεπτά. Πως αλλιώς μπορούσε να μας δείξει την ευχαρίστηση του, που κάναμε την μεγάλη υπέρβαση και τον φέραμε στην ομάδα μας. Είναι …

Πραγματικά κρίμα, που αυτός ο παιχταράς, δεν θα καταφέρει να τελειώσει την καριέρα τους όπως ακριβός την ονειρευόταν. Όταν ένας ποδοσφαιριστής τραυματίζετε και αναγκάζετε να σταματήσει πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα, είναι πράγματι η χειρότερη του στιγμή, με πολύ δύσκολα συναισθήματα.

Εμείς απλά θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, που μας πρόσφερε έστω και λίγο από την μαγεία του γκολ, και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ζωή του. Μια χάρη θα του ζητήσουμε μόνο. Όταν με το κάλο κατακτήσουμε τον φετινό τίτλο, τότε τον θέλουμε να είναι στον εξώστη για να τον αποθεώσουμε. Τότε μόνο θα καταλάβει πραγματικά, πόση μεγάλη εκτιμήσει τον έχει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ.

Like
Share
Tweet