Καζαμία: Είστε η αιώνια π@ρνη

kazamiasΟ Καζαμούλης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΝΕΑ Σαλαμίνας με τα πάρα πολλά ψυχολογικά, που δεν μπορεί ούτε και αυτός να τα κρύψει, ξεκίνησε τώρα να κατηγορεί και τους ποδοσφαιριστές μας για να κρύψει ακόμη μια ντροπιαστική ήττα της ομάδας του της π@ρνης, από το ΑΠΟΕΛ. Χρησιμοποιεί όλα αυτά που του δίδαξαν τον καιρό που ήταν εδονόπουλο την προπαγάνδα, για να μετριάσει την κάκιστη παρουσία και ήττα της ομάδας του με το βαρύ σκορ 0-4.  Τώρα θα μας πείτε ότι το 0-4 με το περσινό 0-9 είναι πολύ καλύτερο και αυτό δείχνει ότι έχουν βελτιωθεί αρκετά!!!

Η κόντρα που έχουν με τον παικταρά μας Γιαννιώτα δεν είναι χθεσινή, είναι από το περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος που είχαμε στο Γ.Σ.Π., όταν οι ποδοσφαιριστές της π@ρνης τζιλιούνταν στο γρασίδι για να κάνουν καθυστέρηση και να εκνευρίσουν τους ποδοσφαιριστές μας. Σε μια από αυτές της φάσεις έπαθαν όπως τον βοσκό τον ψεύτη και ο παιχταράς μας Γιάννης Γιαννιώτας, δεν έβγαλε την μπάλα έξω αλλα συνέχισε το παιχνίδι. Μπορεί και να μην αντιλήφθηκε τον ποδοσφαιριστή που ήταν ξάπλα κάτω.

Την ίδια ψεσινή συμπεριφορά που αντιμετώπισε ο ποδοσφαιριστής μας από τα ‘πρόβατα’ της ΕΝΝΕΑ Σαλαμίνας κ. Καζαμούλη, την αντιμετώπισε και ο Ντε Βινσεντι στο παιχνίδι που κερδίσαμε 0-9! Στο τέλος εκεινου του παιχνιδιού ο Τόμας, έδωσε την φανέλα του σε φίλαθλο σας που τον ύβριζε περισσότερο καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης την ίδια και χειρότερη συμπεριφορά την είχε πάθει ξανά ο Γιαννιώτας στο περσινό μας παιχνίδι, στα play off, όταν κερδίσαμε με 0-1.

Γι’ αυτό κ. Καζαμία, να σταματήσεις να λες μ@λ@κιες για την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας. Να δεχτείτε τις μεγάλες ήττες της ομάδας σας από ένα πολύ καλύτερο αντίπαλο σας! Φυσικά δεν είναι και εύκολο, αλλα καλυτερα να σταματήσετε να φανατίζετε την ατμόσφαιρα πριν και μετά το παιχνίδι με του τύπου δηλώσεις, ‘ Θα πάρουμε εκδίκηση’.

Η ψεσινή συμπεριφορά των ‘προβάτων’ σας προς όλους ανεξαίρετως τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ήταν ανεπίτρεπτβ και επικίνδυνη. Το μίσος που τρέφετε για τον ΑΠΟΕΛ είναι πάρα πολλή λόγο των πολλών ψυχολογικών που σας έχουμε δημιουργήσει. Σαν επιβραβεύσεη όμως, θα σας εντάξουμε στην λίστα μας με τους καλύτερους μας ‘πελάτες’ και θα σας έχουμε και ειδικές προσφορές.

Ατε ουστ….. πρόβατα.

Hitman

Like
Share
Tweet