Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κέλλη, έφτασε η μέρα σου!!!

copengagen_coachΜε το τέλος του πρώτου παιχνιδιού, ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Στόλε Σολμπάκεν, αλλιώς κέλλης, ξεκίνησε το κλάμα και τις λασπολογίες εναντίων του ΑΠΟΕΛ. Δεν άφησε κανένα σε χλωρό κλαρί, άγγιξε, από ποδοσφαιριστές, προπονητές, φίλαθλους, γήπεδα, ball-boys, διαιτητές και ότι άλλο φανταστείτε. Δεν μπορεί με κανένα τρόπο να κρύψει το φόβο του, για τυχών μιας δεύτερης αποτυχίας, απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Έχει ξεσηκώσει όλες τις Σκανδιναβικές ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ, και όλες έχουν χάσει στα μεταξύ μας παιχνίδια, και ξεκίνησαν κάτι σαν ‘Ιερό Πόλεμο’, εναντίων του ΑΠΟΕΛ. Λοιπών κέλλη, …

Σήμερα είναι η μέρα, που θα ζήσεις τον χειρότερο σου ποδοσφαιρικό εφιάλτη. Σήμερα, θα καταλάβεις ότι κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με το ΑΠΟΕΛ, όταν θέλουμε να επιτύχουμε κάτι. Όλα αυτά που έλεγες, και λασπολογούσες για την ομάδα μας, και τον κόσμο της, έφτασε η ώρα, να τιμωρηθεί και να καταραστείς την στιγμή που βρέθηκες μπροστά μας.

Απόψε, εσύ και τα βουτυρόπαιδα σου, θα λιώσετε, μέσα στο καμίνι του Γ.Σ.Π. Οι πορτοκαλί, θα σας κάνουν να ζήσετε την χειρότερη ποδοσφαιρική σας νύχτα. Θα μετανιώσεις την στιγμή που έπιασες, στο βρώμικο στόμα σου, την ιδέα που λέγετε ΑΠΟΕΛ, και έκανες προπαγάνδα, για να λασπώσεις τα ιδανικά της ομάδας μας και των οπαδών μας. Όλα αυτά που έκανες και είπες, για εμάς, θα σου γυρίσουν μπούμερανκ, γιατί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν μασάει. Θα τράβας τα βιζιά σου, γιατί μαλλιά δεν έχεις, και δεν θα σου περνάει ο πόνος.

Εδώ είναι Λευκωσία, Home of APOEL, και στο Γ.Σ.Π. μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα. Στο Γ.Σ.Π., εάν θυμάσαι καλά, δεν ανεμίζουν πολύχρωμες σημαιούλες, όπως κάνουν στο γήπεδο σας. Εδώ θα ανεμίζουν οι σημαίες του ΑΠΟΕΛ και τη Ελλάδας, και ο κόσμος θα τραγουδάει για όσα λεπτά χρειαστεί. Εάν κατάλαβες καλά, σήμερα έφτασε το τέλος σου!!!

Στο τέλος του παιχνιδιού, θα σου πούμε, Στόλε ΑΙΩΝΙΑ, η μνήμη σου, ζωή εν λόγου μας, να σε θυμούμαστε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet