Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κερδίζουμε πολύ περισσότερα

timorKespagiaΗ ομάδα μας κέρδισε τον Άρη με 4-0 και θα μπορούσε o δείκτης του σκορ να ήταν πολύ μεγαλύτερος άλλα δεν είναι μόνο ότι κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς. Κερδίσαμε πολύ περισσότερα χθες που μπορεί κάποιοι να μην το έχουν συνειδητοποίησει. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ άρχισε πλέον να καταλαβαίνει ή να εμπεδώνει στο μυαλό του ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα μας, ανεξαρτήτου κόστους για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε σωστά. Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σταμάτησε την μουρμούρα γιατί αποδέχεται τις ικανότητες του νέου μας προπονητή, κ. Τιμούρ Κεσπάγια και δεν αμφισβητά τις προπονητικές του αποφάσεις. Δεν σηκώνει αμφισβήτηση αυτός ο προπονητής και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα βρούμε τον δρόμο μας.

Στην χθεσινή 11αδα μας υπήρχαν δυο μικροί, ο Ιωάννου και ο Αρτυματάς που έπαιξαν εξαιρετικά, γιατί ο προπονητής μας τους εμπιστευτικέ αυτές τις θέσεις και με το τρόπο του, τους έδωσε σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Σαν αυτούς σιγά σιγά θα πρέπει να μπαίνουν και άλλοι στην ομάδα για να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους και να ξεκουράζονται οι άλλοι μας ποδοσφαιριστές που παίζουν στις αντίστοιχες θέσεις. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας ότι οι μικροί είναι το μέλλον της ομάδα μας και πρέπει να τους εμπιστευτούμε.

Το πρώτο φετινό του ντεμπούτο έκανε χθες στην ομάδα μας ο παιχταράς μας Στάθης Αλωνεύτης, μετά από τον περσινό τελικό κυπέλου και το δολοφονικό κτύπημα του Σιελλη. Είναι ένα ποδοσφαιριστής που χρειάζεται η ομάδα μας για να ανεβούμε στο θέμα ταχύτητας και να τελειώνουμε τις φάσεις. Μαζί με τον Γιώργο Εφραίμ, τον Βάντερ και τον Ντε Βινσέντι η επίθεση μας μπορεί να είναι φοβητσιάρικη για τις αντίπαλες ομάδες.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ το λέμε και το ξαναλέμε, πρέπει να κάνει υπομονή γιατί θαύματα από την μια μέρα στην άλλη δεν γίνονται. Οι ομάδες που θέλουν να έχουν μέλλον κτίζονται σιγά σιγά και με σωστά θεμέλια. Αυτή την στιγμή η ομάδα μας έχει ένα άξιο προπονητή, που πρέπει να τον εμπιστευτούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά και τα αποτελέσματα θα έρθουν από μόνα τους. Σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας και όλα θα πάνε καλά. Ο Τιμούρ είναι γεννημένος νικητής και δεν δέχεται την αποτυχία. ‘Ολα αυτά θα τα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές μας και αυτοί θα τα βγάζουν στο γήπεδο. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα ΝΙΚΗΤΗΣ και αυτό επιβάλει η ιστορία του και αυτό θα γίνει. Η ομάδα μας θα ξανακτιστεί για την επομένη 5τεια.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet