Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κερδίζουμε…Ελπίζουμε

20apoelFansΤο παιχνίδι μας με την Αελ, χαρακτηρίστηκε και είναι το παιχνίδι της χρόνιας. Παίζεται μια χρονιά ολόκληρη, παίζονται οι κόποι όλων αυτόν που συνέβαλαν στην αλλαγή της εικόνας που είχε η ομάδα μας στις αρχές τις περιόδου. Για να μπορούμε να ελπίζουμε, πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι!!! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από αυτή. Η νίκη είναι μονόδρομος για τον τίτλο και για το B2B. Εάν κερδίσουμε θα υπάρχουν ακόμη 5 τελικοί, εάν όχι, τότε θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την δεύτερη θέση που οδηγεί στο C.L. Άπαντες πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας για να μπορέσουμε να βγούμε νικητές στο τέλος της ημέρας. Δεν είναι απλό, γιατί δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό στοιχείο που πρέπει να κερδίσουμε, άλλα και πολλούς άλλους εξω-αγωνιστικούς παράγοντες. Το παρασκήνιο ουρλιάζει και εμείς πρέπει να βρούμε το τρόπο να το κερδίσουμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και όλοι εμείς πρέπει να κάνουμε το αλάνθαστο παιχνίδι και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το δικό τους και να μας παρασύρουν εκεί που το θέλουν. Δεν μιλάμε μόνο ποδοσφαιρικά. Ήδη έχουμε 2 παιχνίδια με την Νότια κλειστή. Να μην πάθουμε όπως πριν 2 χρόνια που παίζαμε χωρίς φιλάθλους στα play off και χάσαμε το πρωτάθλημα από την Αελ. Εκεί ήταν το μεγαλύτερο λάθος του ΑΠΟΕΛ που αφήσαμε άλλες ομάδες να γευτούν την γλύκα του πρωταθλήματος και τα ζεστά λεφτά της UEFA  και τώρα έχουν και απαιτήσεις. Εκεί που ήταν συνηθισμένοι να παίρνουν ένα κύπελλο κάθε 7-8 χρόνια και να βγαίνουν στην Ευρώπη μέσω του Europa League, τώρα απαιτούν και το πρωτάθλημα και κάνουν τα πάντα παρασκηνιακά να το κερδίσουν χωρίς ίχνος τσίπας πάνω τους. Αυτό ήταν και είναι το μεγαλύτερο λάθος του ΑΠΟΕΛ.

Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το Γ.Σ.Π. και να δώσει τον παλμό που χρειάζεται για να καταλάβουν ότι είναι πολύ μικροί κοντά μας, για να μπορέσουν να τα βάλουν μαζί μας. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν τι εστί ΑΠΟΕΛ και ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ. Γεμίζουμε όλοι το Γ.Σ.Π. και όλοι με μια φωνή να φωναξουμε ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE.

Hitman

Like
Share
Tweet