Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η ΚΟΠ τιμωρεί τον αθλητισμό και ΟΧΙ τους ένοχους

koutsokoumnis2Η Κ.Ο.Π. τιμωρεί τον αθλητισμό και  ΟΧΙ τους ένοχους! Λανθασμένα η Κ.Ο.Π τιμωρεί και καταστρέφει τα σωματεία .  Η λύση είναι απλή, πρόστιμο σε αυτούς που τα κάνουν και STOP LIST για είσοδο στα γήπεδα. Στις εισόδους των γηπέδων να τοποθετηθούν μεταλλικοί ανιχνευτές και όλοι να περνούν από έλεγχο.  Όποιο εντοπίζουν να μεταφέρει κροτίδες και φωτοβολίδες να μπαίνει σε STOP LIST με απαγόρευση  εισόδου σε όλα τα γήπεδα.  Το κόστος υλοποίησης  για αυτό είναι πολύ μικρό το όφελος τεράστιο

Κάθε εισιτήριο αγώνα να ταυτίζεται με φωτογραφία του κατόχου για άμεσο εντοπισμό των ενόχων.   Περισσότερες κάμερες  για έλεγχο της κερκίδας και άμεση σύλληψη από την αστυνομία   όσων παρεκτρέπονται.    Οι αστυνομικοί είναι εκεί για εργασία και αμείβονται όχι να κουβεντιάζουν μεταξύ τους και να παρακολουθούν ποδόσφαιρο μόνο.

Δεν νοείται τόσο η αστυνομία και η Κ.Ο.Π  να μην κάνουν τίποτα για έλεγχο των οπαδών που εισέρχοντε στα γήπεδα  και ταυτόχρονα  η Κ.Ο.Π. να τιμωρεί τόσο τα σωματεία μέσα στην οικονομική κρίση, αλλά και την πλειοψηφία των οπαδών που δεν φταίνε σε τίποτα.

Άποψη μου είναι, ότι η ΚΟΠ και ο κ. Κουτσοκούμνης απέτυχαν να εφαρμόσουν ένα τρόπο ελέγχου των γηπέδων και συχνά βλέπουμε μέσα στην αποτυχία   τους  αντί να εντοπίσουν και να τιμωρήσουν τους πραγματικούς ενόχους να τιμωρούν τον αθλητισμό και την πλειοψηφία  των οπαδών που δεν φταίνε σε τίποτα.

Απόφαση της ΚΟΠ να τιμωρεί ΟΧΙ τους πραγματικούς ένοχους αλλά κάποιους άλλους είναι λανθασμένη, παράνομη και άκυρη και είναι καθ’ υπέρβαση  εξουσίας!!!

Όπως είναι φανερό η Κ.Ο.Π. και ο κ. Κουτσοκούμνης απέτυχαν και τους καλώ άμεσα σε παραίτηση για να αναλάβουν άτομα πιο ικανά που να μπορέσουν να εφαρμόσουν ένα σύστημα πιο δίκαιο για τον αθλητισμό.

Είναι καιρός να εκδιώξουμε την αλητεία από τα γήπεδα να μπούνε σε STOP LIST αλλά και να αλλάξουμε και το κατεστημένο της Κ.Ο.Π. που ακόμη μια φορά παρουσιάζεται ανίκανο   να διοικήσει αξιοκρατικά και να εφαρμόσει χρηστή διοίκηση.

Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά η απόφαση είναι παράνομη και καλώ το νομικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ αλλά και όλων των ομάδων να εργαστούν για το συμφέρον του αθλητισμού.

Η Κ.Ο.Π. αλλά και ο κ. Κουτσοκούμνης οφείλουν να αποζημιώσουν με δικά τους έξοδα όσους έχουν εξασφαλισμένα εισιτήρια για τον αγώνα που αποφάσισαν να τους στερήσουν κάτι που τους ανήκει και αγόρασαν νόμιμα.  Τέρμα στην δικτατορία της ΚΟΠ.

 

Απλός φίλαθλος 

Like
Share
Tweet