Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κορμός…γιόκ!!!

Μπορεί να μην είμαστε ειδικοί, αλλα τόσα χρόνια που παρακολουθούμε ποδόσφαιρο, καταλάβουμε οτι φέτος η ομαδα μας, δεν καταφέρνει να πιάσει ρυθμό. Οι πολλοί πρωτοκλασάτοι, ποδοςφαιριστες που εχει στο ρόστερ η ομαδα μας, δεν κατάφεραν μεχρι σημερα, να δεθούν μεταξύ τους.

Το οτι οι πλειστοι ποδοςφαιριστες μας, έχουν ποιότητα, το έχουν αποδείξει σε αρκετα παιχνίδια της ομαδας μας και κύριος στα ευρωπαϊκά. Δεν έχουν όμως, συνέχεια αυτές οι αποδόσεις τους, σε ψηλά επίπεδα, σε συνεχόμενα παιχνίδια της ομαδας μας.

Εγώ, αποδίδω αυτη την ποδοσφαιρική αστάθεια της ομαδας μας, στο γεγονός οτι φέτος έχουν αποκτηθεί αρκετοί καινούργοι ποδοςφαιριστες και δεν εχει δημιουργηθεί ενας σταθερός κορμός ποδοσφαιριστών. Λόγο αυτού και του οτι οι ποδοςφαιριστες μας, δεν έχουν περισσότερα απο τρία συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους, δημιουργείτε αυτη η ποδοσφαιρική αστάθεια που βλέπουμε στο γήπεδο.

Μπορεί η ομαδα μας, να εχει το πιο πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ, αλλα αυτο δεν αρκεί. Πρεπει να δέσουν μεταξύ τους και να αποκτήσουν, χημεία μεταξύ τους. Να μάθει ο κάθε ενας το παιχνίδι του αλλου και να ξεκινήσουν να βγάζουν αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους.

Το οτι ολοι οι ποδοςφαιριστες μας, θεωρούνται 11αδατοι, δεν ειναι εύκολο για τον εκάστοτε προπονητη να τους αφήσει στον πάγκο για αρκετα παιχνίδια, μεχρι να δημιουργηθεί αυτος ο κορμός και γιαυτο έχουμε αυτη την εικόνα.

Τωρα, τι θα επιχείρηση να κανει ο νέος μας προπονητής, κ. Κορε, δεν ξέρουμε, αλλα σίγουρα η ομαδα μας θα πρεπει να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα και σύντομα μάλιστα.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχια στο δύσκολο αυτο έργο. Χρειάζεται την στηρίξει ολων μας, γιατι θα πρεπει να παρει κάποιες γενναίες αποφάσεις, που πρεπει ολοι να τις αποδεχτούμε και να τις στηρίξουμε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet