Κοτούλες ήταν πάντα

ano_8-1Είναι αξιών απορίας, γιατί κάποιες ομάδες, έχουν κάποια ποδοσφαιρικά επίθετα. Στην περίπτωση, της ανόρθωσης, κουβαλάει ένα επίθετο, εδώ και αρκετά χρόνια, και δεν ξέρει κανένας νεότερος, το λόγο. Το επίθετο λέγετε, η ‘Μεγάλη Κυριά’ του κυπριακού ποδοσφαίρου. Γνωρίζει κάποιος, της ηλικία μέχρι των 40 ετών τον λόγο; Το μόνο που γνωρίζουν, είναι ότι, επι καιρό Τιμούρ Κεσπάγια, που τώρα υβρίζονται μεταξύ τους, πήραν το πρωτάθλημα και ήταν η πρώτη που κατάφερα να μπουν στους ομίλους του Champions League. Από εκεί και πέρα, από το μηδέν μέχρι τίποτα. Όταν τους τα λέει ο Τιμουρ, ότι δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα άλλο, εκτός από αυτό που επέτυχαν μαζί του, τότε περνούν ανάποδες και τον υβρίζουν. Κάποια επίθετα, που κολλάνε σε κάποιες ομάδες, κάποτε πρέπει να αλλάζουν. Στην περίπτωση της ανο, πρέπει να γίνει οι ‘Κοτούλες’ του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Εκτός …

Του ότι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι αξιόλογο, εκτός από εσωτερικούς καυγάδες ,και βεντέτες, όταν, τους ζητάει, η μεγαλύτερη ομάδα, η πιο επιτυχημένη, η πιο δυνατή των τελευταίων 10ετιών, να κάνουν μια αλλαγή στην αγωνιστική, για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε για το κρίσιμο παιχνίδι των Play offs για το Champions League, πρέπει τουλάχιστο να σταθούν στο ύψος τους, όσο τους έχει τουλάχιστο απομείνει. Δεν έχετε να δείξετε τίποτα άλλο στο κυπριακό πρωτάθλημα, τουλάχιστο δείξετε ότι έχετε την αξιοπρέπεια σας, αλλά πες τες μας, ποιος την έχει χάσει, για να την βρείτε εσείς; Το ότι έχετε γίνει το κοτσύφι του Κυπριακού πρωταθλήματος, και σας κοροϊδεύουν όλοι, δεν φταίμε εμείς, ούτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Εκείνο που θα σας πούμε, είναι ότι, εάν θέλουμε να αλλάξουμε το αγώνα μεταξύ μας, την πρώτη αγωνιστική, μπορούμε να το κάνουμε και δεν χρειαζόμαστε την άδεια σας. Απλός, λανθασμένα, και από ευγένεια, είπαμε να σας ενημερώσουμε, και να σας δώσουμε λίγη αξία. Τώρα, εάν θέλουμε, θα σας ρεζιλέψουμε, και θα σας, εξοντώσουμε μέσα στο γήπεδο, όπως την περασμένη φορά. Θυμάστε το 8-1. Εμείς δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ, αλλά από ότι φαίνεται ούτε και εσείς. Γιατί, αυτός είναι ο λόγος, που αρνηθήκατε, γιατί καμία άλλη λογική ομάδας, που είναι ανέντιμη, θα ήθελε στο πρώτο της παιχνίδι, να παίξει με το πρώτο φαβορί του τίτλου, και την πιο έτοιμη ομάδα του πρωταθλήματος, λόγο των ευρωπαϊκών αγώνων.

Αυτά τα ψυχολογικά που κουβαλάτε, με ΑΠΟΕΛ, Τιμουρ και αλλά πολλά δεν θα σας αφήσουν ποτέ να πάτε μπροστά και να κάνετε χαΐρι. Θα είναι πάντα εκεί και θα σας αμαυρώνουν, και να σας καταστρέφουν. Εμάς είναι χαρά μας και ευχαρίστηση μας.

Έτσι για να τελειώνουμε. Ότι θέλουμε θα κάνουμε. Εσείς απλός θα υπακούσετε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Hitman

Like
Share
Tweet