Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρατηθείτε…

Μετά από τα χθεσινά, ‘ρεζιλίκια’ της ομάδας μας, πιάσαμε όλοι μας το keyboard και ξεκινήσαμε να γράφουμε το τι δεν μας άρεσε και το τι πρέπει να αλλάξει. Σιγουρά όλοι μας, μπορεί να έχουμε τα δίκια μας, να πληγωθήκαμε αφάνταστα, αλλά πρέπει να σταματήσουμε γιατί την ερχομένη Τρίτη πρέπει να προκριθούμε. Με να ανταλλάζουμε βαρετές κουβέντες, σίγουρα αυτό δεν βοηθάει.

Θα το πούμε για τελευταία φορά, ότι στο χθεσινό μας, παιχνίδι φταίει 110% ο προπονητής μας, κ. Μπαλταζαρ, για τις επιλογές του, για την λάθος τακτική του και για την λανθασμένη προσέγγιση του παιχνιδιού. Τέλος. Ελπίζουμε στον επαναληπτικό τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά και να πάρουμε την πρόκριση.

Από σήμερα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 17/07/2018, θα πρέπει να στηρίξουμε έμπρακτα την ομάδα μας και την τεχνική μας ηγεσία για να μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε ακατόρθωτο για την ομάδα μας.

Μέσα σε ένα γεμάτο Γ.Σ.Π. όλοι μπορούν να λιώσουν. Φτάνει να έχουμε θελήσει και πιστή στις δυνάμεις μας. Εάν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, μπορούμε να μετατρέψουμε τον επαναληπτικό σε ένα εύκολο παιχνίδι. Δεν είναι ομάδα φόβητρο η αντίπαλος μας. Απλός είναι πιο έτοιμοι από εμάς και πιο γρήγοροι στις κινήσεις τους.

Γι’ αυτό, στηρίξετε την ομάδα μας, σταματήστε τον ηλεκτρονικό πόλεμο, γιατί μόνο κακό κάνει και μπορεί να οδηγηθούμε στην καταστροφή. Όλοι κρατήστε μια θέση για τον επαναληπτικό και βοηθήστε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο. Πιστέψετε στην πρόκριση.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

FOR US NOTHING IS IMPOSSIBLE!!!

Hitman

Like
Share
Tweet