Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρατούμε το λεγόμενο του…

images (1)Κρατούμε το λεγόμενο του προέδρου μας κ. Πετρίδη απο το πρόσφατο βίντεο πρίν απο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ! Έτσι και σήμερα θα ταξιδέψουμε στην Λάρνακα στο γήπεδο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσουμε την Σαλαμίνα. Ο αγώνας αρχίζει η ώρα 17:00.  Η σημερινή αντίπαλος μας βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς. Μετρά 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες. Έχει 15 τέρματα υπέρ και 24 κατά…

Σοβαρά, προσγειωμένα και πειθαρχημένα μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Σαλαμίνας. Μετά και την πρόσφατη νίκη επι του Ολυμπιακού ήδη στον Αρχάγγελο όλα σιγά σιγά δείχνουν να παίρνουν τον σωστό δρόμο αφού Φίνκ και η ομάδα του εργάζονται εσπευσμένα να βελτιώσουν και να διορθώσουν ότι μπόρουν. Ο πρόσφατος αντίπαλος δεν ήταν δύσκολος μέν, όμως η νίκη είναι πάντα νίκη. Σε θέμα ψυχολογίας, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είδαμε σημάδια βελτίωσης απο αρκετούς παίκτες. Είδαμε παίκτες μας να προσπαθούν έτσι και εμείς θα πάμε στη Λάρνακα με αυτή την καλύτερη εικόνα απο την ομάδα!

Θα περιμένουμε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ όμως, και φυσικά νίκη και σήμερα! Αναμένουμε επίσης λιγότερα λάθη απο τους παίκτες μας γιατί απλά δεν επιτρέπεται να γίνονται!!! Είναι αδιανόητο κάποιοι παίκτες να υστερούν στο να περάσουν μια σωστή μπαλιά χωρίς την πίεση του αντιπάλου! Τέλος στα λάθη! ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛάρα!

Όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τους 3 βαθμούς Λευκωσία. Μπορούμε και θα πάμε να νικήσουμε! Όλοι δίπλα στην ομάδα! 90 λεπτά φωνή!

Υπενθυμίζουμε ξανά ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Νότια κερκίδα του Σταδίου. Η είσοδος και το ταμείο για τους φιλάθλους μας θα ανοίξουν στις 15:30. Τα εισιτήρια έχουν: ΚΑΝΟΝΙΚΑ €17, ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10 και ΠΑΙΔΙΚΑ (κάτω των 12) δωρεάν στην είσοδο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΝΤΑΜΠΛ!

Like
Share
Tweet