Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρίστιασεν κάνεις Φάουλ!!!

kristiasenΜε την λήξει του χθεσινού μας, παιχνιδιού, με την Αστανα, για τους ομίλους του Europa League, όλοι νιώσαμε μια μεγάλη πικρία, για τον τρόπο που ήρθε το σκορ, και για τα τραγικά λάθη που κάναμε στο παιχνίδι μας. Το παιχνίδι δεν του κέρδισε η Αστανα, αλλά το χάσαμε, εμείς από μόνοι μας. Το ίδιο πρέπει να ένιωθε και ο προπονητής μας, κ. Κριστιασεν, αλλά η δήλωση που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ήταν φάουλ και άστοχη. Αυτά που είπε, περί διαιτησίες, και πράσινα άλογα, δεν έπρεπε να τα πει. Μπορεί να τα είπε, για να καλύψει τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά αυτές του είδους δηλώσεις, ακόμα και εάν ήταν αλήθεια, δεν έπρεπε να ακουστούν από το στόμα οποιουδήποτε προπονητή ή παράγοντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ

Δεν είναι καμία ομαδούλα, για να φορτώνει τις αποτυχίες του σε κάποιους άλλους. Για τις αποτυχίες του ΑΠΟΕΛ, μόνο ο ΑΠΟΕΛ φταίει, και πρέπει να εντοπίζουμε το προβλήματα, και να το διορθώνουμε άμεσα. Κύριε Κριστιασεν, ο ΑΠΟΕΛ, δεν είναι σαν τις προηγούμενες σου, ομαδούλες, και ούτε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, τρώει κουτόχορτο. Ξέρει τι βλέπει, ξέρει τι ακούει, και έτσι δεν χεριάζετε να λεμέ ασυναρτησίες, γιατί δεν μας τιμούν, ούτε μας βρίσουν σύμφωνους σαν ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ.

Στο ΑΠΟΕΛ, τα τελευταία χρόνια, που αλλάξαμε ποδοσφαιρικό επίπεδο, είναι γιατί, δεν ακολουθούμε την τακτική των άλλων, και να τα φορτώνουμε τα προβλήματα και τις αδυναμίες μας, στο κόκορα. Μάθαμε, να δεχόμαστε τα λάθη μας, να τα διορθώνουμε και να προχωράμε, πάρα κάτω, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά.

Γι’αυτό, κ. Κριστιασεν, θα σε παρακαλούμε, την επόμενη φορά, να είστε πολύ προσεκτικός, στο τι λέτε, γιατί άθελα σας, θίγεται εμάς τους ιδίους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, γιατί εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους. Διόρθωσε, τα ποδοσφαιρικά μας λάθη, κάνε τις αναγκαίες προσθήκες το Γενάρη, χρησιμοποία τους καλύτερους μας, ποδοσφαιριστές, και θα δείτε ότι κανένας, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο ΑΠΟΕΛ.  Προσπάθησε, μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας, να λιγοστέψετε, τα άσκοπα τραγικά λάθη, και όλα τα πάνε, εκεί που θέλουμε εμείς.

Τέτοια φάουλ δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Ο ΑΠΟΕΛ έχει περηφάνια, αξιοπρέπεια και ποτέ δεν σκύβει το κεφάλι του, και πάντα είναι υπεύθυνος, των πράξεων του.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ EUROPA LEAGUE

Hitman

Like
Share
Tweet