Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξανά πίσω

orlanti-ntekamarkoΑυτό το μοτίβο που κάνει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, μας έχει γίνει πλεον συνήθεια και μπορεί να φαντάζει εύκολο, αλλά καθόλου εύκολο δεν είναι. Να παίζεις στο κυπριακό πρωτάθλημα και αμέσως τις επόμενες μέρες, να ανεβάζεις ταχύτητες για να αγωνιστείς σε δύσκολα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε λίγες μέρες, πάλι ξανά πίσω στην κυπριακή πραγματικότητα, δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Δυστυχώς, αυτό πρέπει να κάνουμε, έτσι …

Την Δευτερά 24/10/2016 και ώρα 19:00 στο Γ.Σ.Π.,λ έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό Άχνας, για το τοπικό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να αφήσουν πίσω την αδικη ήττα της Βέρνης και να προσηλωθούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Τους Ελβετούς θα τους ‘περιποιηθούμε’ όταν έρθει η μέρα τους.

Στην αποστολή μας με τον Εθνικό θα απουσιάζει ο Κάρλαο, που δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά θα έχουμε ξανά πίσω τους: Ορλαντι και ΝτεΚαμαρκο, που απουσίαζαν για περίπου ένα μήνα. Ο στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, για να πάμε στο ντέρμπι με την αεκ το ερχόμενο Σάββατο, με καλή ψυχολογία. Όλα τα παιχνίδια έχουν τις ιδιαιτερότητες τους και πρέπει να προσεγγίζονται διαφορετικά αλλά όλα με την ίδια σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα.

Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κρατηθούμε ψηλά στην βαθμολογία μέχρι να τελειώσουν οι Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, οπότε κι αν αυτές τελειώσουν και να γίνουν επίσης, και οι σωστές μεταγραφικές κινήσεις τον Γενάρη. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, αλλά οι φύλακες πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορσή γιατί οι ‘ζηλιάρηδες’ έχουν αυξηθεί.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ τα είπαμε αρκετές φορές, αλλά θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, δεν πρέπει να διαλέγουμε παιχνίδια για να πηγαίνουμε στο γήπεδο. Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για να δίνουμε την εξτρά ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας. Έτσι, την Δευτέρα όλοι πρέπει να είμαστε γήπεδο, για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας. Αυτη είναι η υποχρέωση μας και αυτό πρέπει να κάνουμε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet