Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξαναξεκινάμε τις μηχανές

Apoel_truckΜετά από μια μικρή διακοπή λόγο των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας είναι ξανά πίσω στην δράση, ξεκινώντας με το παιχνίδι στην Λάρνακα απέναντι στην Αεκ. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή, υπό τις οδηγίες του νέου μας τεχνικού κ. Τιμούρ Κεσπάγια.  Σίγουρα ο Τιμούρ δεν είχε το απαραίτητο χρόνο να δουλέψει όσο ήθελε με τους ποδοσφαιριστές του και να τους εμπεδώσει την δική του φιλοσοφία, αλλά με τον τρόπο που καλύτερα γνωρίζει εκείνος, θα προσπαθήσει να βγάλει από τους ποδοσφαιριστές το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα μέσα …

Από τα παιχνίδια της, θα δένει καλύτερα, και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται όλο και καλύτερη και πιο ομοιογενές. Η ομοιογένεια είναι από τα καλύτερα συστατικά μια καλοδουλεμένης ομάδας, γιατί οι ποδοσφαιριστές θα μάθουν πως κινείτε ο συμπαίχτης τους και θα μπορούν να συνδυαστούν με αυτοματισμούς. Αυτά είναι που θέλουμε να βλέπουμε στην ομάδα μας, να παίζει ορθόδοξο ποδόσφαιρο, να παίζει ωραία και να  παίρνει το αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να αρχίσουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα έχουν ξανά την ευκαιρία να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League. Όλα εξαιρούνται από αυτούς και το πόσο γρήγορα θα εμπεδώσουν την φιλοσοφία του νέου τους προπονητή. Ξέρουμε όλοι μας ότι δεν είναι και το πιο εύκολο να αλλάζεις προπονητή κάθε τόσο και να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις του νέο σου προπονητή.

Εμείς θα πάμε στην Λάρνακα με ένα και μοναδικό στόχο, την νίκη, και αστούς άλλους να λένε τα δικά τους. Όταν η ομάδα μας ξεκινήσει τις μηχανές, καμία από τις υπόλοιπες ομάδες δεν μπορεί να σταθεί δίπλα μας. Απλός αυτοί περιμένουν να βρουν το ΑΠΟΕΛ στις κακές τους για να πουν και αυτοί τα δικά τους.

Οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πρέπει να ακολουθούν την ομάδα τους παντού, ξεκινώντας από αύριο στο Γ.Σ.Ζ.  να γεμίσουμε την κερκίδα μας, και δώσουμε το παλμό που μόνο εμείς οι πορτοκαλί ξέρουμε. Όλοι πάμε γήπεδο και όλοι μας συμπαραστεκόμαστε της ομάδας μας, χωρίς να κάνουμε συνέχεια κριτική και αντιπολίτευση. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να γίνει ένα δυνατό σύνολο που κανένας να μην μπορεί να το διασπάσει. Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet