Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινά η αποβίβαση στην μητέρα πατρίδα

apoelllΑρκετοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ από αρκετά μέρη τις Ευρώπης έχουν είδη ετοιμάσει της βαλίτσες τους για να πάνε στην μητέρα πατρίδα, με τελικό προορισμό την Τρίπολη για να δουν το ΑΠΟΕΛιν να αγωνίζεται σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτή την φορά αγωνιζόμαστε με τα αδέλφια της Τρίπολης, που θα είμαστε ‘φιλικά’ αντίπαλοι για μόνο 90 λεπτά και τίποτα άλλο. Υπολογίζουμε ότι θα έχει περίπου 2000 ΑΠΟΕΛΛΗΝΕΣ, στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης που θα δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα για τους ποδοσφαιριστές μας. Η Τρίπολη θα γνωρίσει από κοντά τους Πορτοκαλί, όπως τους γνωρίσαν και τους θαύμασαν και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλης που δώσαμε ζωντανά τον παρών μας, βλέπε Λιον, Πόρτο, Λονδίνο, Φρανκφούρτη κ.α.

Οι Πορτοκαλί θα δώσουν το σύνθημα νίκης στους ποδοσφαιριστές μας και στην ομάδα μας, για να πάρουμε την νίκη για να μεταφέρουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση στους 32 του Europa League στην Κύπρο. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά όχι ακατόρθωτο για την εμβέλεια της ομάδας μας. Το ΑΠΟΕΛ έχει κάνει θαύματα στην Ευρώπη όσο και εάν κάποιοι το έχουν ξεχάσει. Έχουμε το κόκκαλο του νικητή και πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο με το πάθος μας και την δυναμική μας.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε και πόσο άψογα συμπεριφέρθηκαν ο λίγοι οπαδοί του Αστέρα που ήρθαν στην Κύπρο και τα συνθήματα που εκφωνούσαν για την Κύπρο μας. Με τον ίδιο ακριβός τρόπο συμπεριφοράς και ακόμη καλύτερο πρέπει να συμπεριφερθούμε και εμείς στην πόλη τους. Πρέπει να δείξουμε ότι και εμείς οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχουμε αλλάξει επίπεδο και σεβόμαστε αυτούς που μας σέβονται. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ΕΛΛΑΣ και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα και εμείς πρέπει να κρατάμε τις σημαίες του ΑΠΟΕΛ και της Ελλάδας ψηλά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Like
Share
Tweet