Ξεκινά η επιχείρηση 26ον

tshirt-26Σήμερα, 28/08/2016, ώρα 20:00 στο Γ.Σ.Π. ξεκινά και επίσημα για την ομάδα μας, το πρωτάθλημα 2016-17. Θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Ερμή, που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καθόλου. Η αλήθεια είναι, ότι καμία ομάδα του πρωταθλήματος, δεν πρέπει να υποτμηθεί, γιατί θα την πάθουμε. Οι στόχοι της ομάδας μας, για την νέα χρονιά είναι, δεδομένη, και δεν χρειάζονται να τους επαναλαμβάνουμε. Σε όποιο γήπεδο και εάν παίζουμε, το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί. Οι ποδοσφαιριστές μας, ξέρουν την δουλειά τους, και ξέρουν να ξεχωρίζουν, πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκούς ομίλους.

Μπορεί να υπάρχει, μια μικρή απογοήτευση, στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, γιατί δεν τα καταφέραμε, να μπούμε στους ομίλους του Champions League, αλλά τώρα όμως που πέρασαν κάποιες μέρες, μετά τον αποκλεισμό, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσαμε, ότι η Κοπεγχάγη ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Επίσης, θα συν ειδοποιήσαμε, ότι και οι όμιλοι του Europa League, δεν είναι λίγη, για την εμβέλεια του νησιού μας. Είπαμε να βλέπουμε ψηλά, αλλά κάποτε να κατανοούμε την πραγματικότητα, και να μην είμαστε αχάριστοι. Να λέμε ‘Δόξασε ο Θεός’ που ζούμε αυτά που μας πρόσφερε η ομάδα μας.

Ξέρουμε ότι σε κάποια φάση του πρωταθλήματος, και ειδικά κοντά στα Χριστούγεννα, τουλάχιστο έτσι γίνετε τα τελευταία 8 χρόνια, η ομάδα μας, θα έχει μια ‘κοιλιά’, λόγο των πολλών παιχνιδιών που θα έχει δώσει μέχρι εκείνη την στιγμή. Παρακαλούμε τους υπευθύνους του τεχνικού επιτελείου μας, να κάνουν ότι είναι δυνατόν να περάσουμε αυτή την αγωνιστική ‘κοιλιά’, όσο πιο ανώδυνα γίνετε, για να μην δίνουμε ψεύτικες ελπίδες σε άλλες ομαδούλες, και είναι κρίμα από τον Θεό. Στο τέλος Απρίλιου, αρχές Μαΐου, τους έρχεται πολύ βαρύ και δεν μπορούν να τον αντέξουν. Γι’ αυτό, κάντε ότι είναι δυνατόν, να μην τους ρεζιλεύουμε στο τέλος τους πρωταθλήματος και είναι κρίμα!!!

Καλούμε όλο το κόσμο του ΑΠΟΕΛ, να βρίσκετε πάντα στο πλευρό της ομάδας μας, σε όποιο γήπεδο και εάν αγωνίζεται. Οι ποδοσφαιριστές μας, μας χρειάζονται, θέλουν να μας νιώθουν δίπλα τους, για να αντλούν δύναμη από εμάς. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια μας, στο Γ.Σ.Π. πρέπει να ξεπερνούμε τουλάχιστο τις 10.000, για να μπορέσουμε να το κάνουμε μια καυτή έδρα.

Η επιχείρηση 26ον, ξεκινά σήμερα, και όλοι έχουμε καθήκον να βοηθήσουμε για να επιτύχει. Θέλουμε να ευχηθούμε στην ομάδα μας, καλή αρχή, καλή επιτυχία και τον Μάη στον Εξώστη, να πανηγυρίσουμε το 26ον πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman 

Υ.Γ. Τώρα που είπα την λέξη εξώστης. Θα παρακαλέσω όλους αυτούς τους ‘ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ’, που κατηγορούν και λασπολογούν την ομάδα μας δημοσιά, μετά από κάθε αποτυχία, όταν θα είμαστε στον εξώστη, να ζητήσουν το μικρόφωνο από τον εκφωνητή και να πουν όλα τους τα παράπονα, για την διοίκηση, προπονητές, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και ότι άλλο θέλουν, LIVE, μπροστά στο μεγαλειώδη κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Αυτό θα τους τιμήσει ιδιαίτερα, και θα εκτιμηθεί από όλους μας. Η προσέγγιση, ‘νυφίτσα’ , που έχουν, να την σταματήσουν.

Like
Share
Tweet