Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινάμε από την Λεμεσό

partidarios_tsiriouΤο Σάββατο 19/11/2016 και ώρα 19:00 στην Λεμεσό, ξεκινά έναw ακόμη μεγάλος και δύσκολος μαραθώνιος για την ομάδα μας, όπως πάντα. Θα έχουμε συνεχόμενα ντέρμπι στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, που είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έτσι ξεκινάμε με αυτό του Σάββατου ενάντια στην Αελ, που φέτος, αποφάσισε ότι θα πρωταγωνιστήσει, γιατί όπως είπαμε και παλαιότερα, αυτές του τύπου οι ομάδες είναι πυροτέχνημα. Η Αελ, λοιπόν …

Με το που ακούει ΑΠΟΕΛ, πορώνετε και θέλει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, από την καλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα του νησιού. Ο προπονητής της, είναι έξυπνος, και ξέρει πως να πορώσει τους ποδοσφαιριστές του, για να μπουν στο γήπεδο σαν αφηνιασμένα γατάκια. Θα τους το πάρει, ‘πατριωτικά’, ‘επαρχιακά’, ‘εκδικητικά’, και όπως ο ίδιος πιστεύει, για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτούς.

Ο προπονητής μας, και οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι, σ ‘αυτό το παιχνίδι, και να μην μπουν χαλαρά, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό, χώρο και να τους δείξουμε από την αρχή, πιο είναι το αφεντικό στο χώρο του ποδοσφαίρου, στο νησί μας. Το αφεντικό είμαστε εμείς, και όλα εξαρτούνται από την δική μας απόδοση και αποτελεσματικότητα. Πρέπει τις ευκαιρίες, που θα βρούμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ, για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη στην συνέχεια.

Ο προπονητής, γνωρίζει, ότι η ομάδα, πρέπει να παραταχθεί με τους καλυτέρους ποδοσφαιριστές μας, την δεδομένη στιγμή, που μπορούν να ανταποκριθούν στο πλάνο του, έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι το μόνο ζητούμενο. Ο κ. Κρίστιασεν, ξέρει καλά την δουλειά του, ξέρει πως να χειριστεί το ρόστερ του, και ξέρει τι τακτική πρέπει να ακολουθήσει για να πάρουμε την νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μας, με πάθος, ψυχή, δύναμη και με πολλή ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ, πρέπει να δώσουν τα απαντά των δυνάμεων τους, για αν φύγουμε νικητές από το τσίρειο και την Λεμεσό, και να τους αφήσουμε με δυο χείλη καμένα, να παραμιλάνε.

Εμείς, ο υπέροχος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να είμαστε διπλά στην ομάδα μας, να την ακολουθούμε παντού και να την στηρίζουμε σε κάθε προσπάθεια και σε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά μας, και αυτό πρέπει να κάνουμε. Εισιτήρια, αυτή την φορά πήραμε περισσότερα, από ότι δικαιούμαστε, και γι’ αυτό έχουμε την υποχρέωση να τα εξαντλήσουμε, και να δώσουμε δυναμικά το παρών μας, στην κερκίδα του γερασμένου Τσιρείου. Με τα συνθήματα μας, και τα τραγούδια μας, θα ωθήσουμε την ομάδα μας, σε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία, όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet