Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινάμε δυνατά

greek peopleΟι διακοπές τελείωσαν, τα πάρτυ τελείωσαν, η ξεκούραση σταμάτησε και όλοι μας, πρέπει να επιστρέψουμε πίσω στην ομάδα μας, δίπλα της, για να ξεκινήσουμε, δυνατά το 2015 και το τρένο να παρασύρει τους άπαντες στο πέρασμα του. Οι δικαιολογίες, τύπου κούρασης και πολλών υποχρεώσεων έχουν τελειώσει, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Τα παιχνίδια της ομάδας μας …

Δεν πρέπει να τα επιλέγουμε. Πρέπει να είμαστε σε όλα παρόντες, εντός και εκτός. Μόνο έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας να κατάκτησει τους φετινούς τίτλους. Η δύναμη της ομάδας μας, δηλαδή ο κόσμος της, πρέπει να είναι εκεί στα τσιμέντα, στη ζέστη, στα νερά και στο κρύο. Ο καναπές δεν αρμόζει στο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Εμείς όλοι πρέπει να είμαστε μάχιμοι, και να παρασύρουμε με τα συνθήματα μας και τα τραγούδια μας τους πάντες. Τίποτα δεν πρέπει να το παίρνουμε δεδομένο. Πρέπει να ιδρώσουμε όλοι μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους, και να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, πρέπει να συμβάλουμε και εμείς σ’αυτό. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, να την υποστηρίζουμε σε σωστά πλαίσια και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Αυτό φοβούνται όλοι οι άλλοι, είναι ότι εάν όλοι στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ γίνουμε ένα, τότε, δεν έχουν καμία ελπίδα, εκτός από την συντριβή.

Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να δώσουν τα άπαντα των δυνάμεων τους, για να κατακτήσουν τους τίτλους τις φετινής χρονιάς. Τα λάθη πρέπει να λιγοστέψουν, και όλα τα παιχνίδια να προσεγγίζονται με μεγάλη σοβαρότητα, για να παίρνουμε τις νίκες και να φεύγουμε. Πρέπει να αγωνίζονται αυτοί που αξίζουν και όχι αυτοί που έπρεπε. Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να ιδρώνουν την θρυλική φανέλα του ΑΠΟΕΛ, για να μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν, που δεν είναι άλλο από την νίκη. Να αφήσουν στην πάντα, τις ανανεώσεις συμβολαίων, και να μην έχουν καμία έννοια γι’ αυτό. Κανένας δεν αδικήθηκε στο ΑΠΟΕΛ. Όλοι οι καλοί, και αυτοί που προσφέρουν, μένουν. Οι έννοια σας να είναι μόνο το ΑΠΟΕΛ να κατάκτηση του Double.

Το 2015 προβλέπεται λαμπρό για τις ομάδες μας. Όλα εξαρτούνται από εμάς, και μόνο εμάς. Οι υπόλοιποι άλλοι εξαρτούνται μόνο από τα δικά μας λάθη και δεν πρέπει να τους δώσουμε αυτή την ευχαρίστηση.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Hitman 

Like
Share
Tweet