Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινάμε…μεταγραφές

Σε λίγες μέρες, ο ΑΠΟΕΛ μας, ξεκινά την προετοιμασία του για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, Θεού θέλοντος. Ο προπονητής μας, κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, είχε πάρα, μα πάρα πολύ χρόνο στην διάθεσή του, για να οραματιστεί πως θέλει να είναι ο νέος δικός του ΑΠΟΕΛ.

Τα φετινά δεδομένα, δεν θα είναι τα ίδια με τις περασμένες χρονιές. Λόγο κάποιων καταστάσεων, πανδημίας, οικονομικά και ανανεώσεις ομάδας, ο προπονητής μας, έπρεπε να προσαρμοστεί αναλόγως.

Για πρώτη φορά, στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας, η προετοιμασία μας, δεν θα γίνει στο εξωτερικό, αλλά στον Αρχάγγελο, όπου έχουν διευθετηθεί και 6 δυνατά φιλικά με ομάδες του νησιού μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας, θα πατήσουν γήπεδο, την 1η Ιουλίου, κάνοντας τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Σίγουρα, δεν θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, παρόντες, στην πρώτη προπόνηση, για πολλούς και διάφορους λόγους, που έχουν να κάνουμε με τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τις ΚΟΠ και τις UEFA, το πρώτο μας φετινό παιχνίδι θα είναι για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 22/8-23/8 και το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 27/8. Βάση αυτών των ημερομηνιών, ο προπονητής μας έχει αρκετό χρόνο για να μοντάρει την νέα μας ομαδα και να είναι έτοιμή με την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Όπως έχει δηλωθεί από τον εκπροσωπώ τύπου της ομάδας, κ. Νεκτάριο Πετεβινο, έχουμε κλείσει ακόμη 4 ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα και θα γίνουν ακόμη 4-5 μεταγραφές, ανάλογα με τις εξελίξεις σε κάποια θέματα ποδοσφαιριστών μας, βλέπε Σαβιτς, Βουρος, Ταμαρι και Ιωαννου.

Σίγουρα η ομαδα μας, χρειάζεται 2 τερματοφύλακες, 1 κεντρικό αμυντικό, 1 εξάρι και ένα βαρβάτο (killer) επιθετικό. Σίγουρα επειδή κάποια πρωταθλήματα είναι σε δράση αυτή την περίοδο και ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές έχουν υποχρεώσεις, δεν μπορει να γίνει κάτι αυτή την δεδομένη στιγμή. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί από τον κ. Ουζουνίδη και η διοίκηση θα κάνει το παν να τους φέρει στον Αρχάγγελο.

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε ολόψυχα στον προπονητή μας, καλές δουλειές και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet