Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινάμε να ονειρευόμαστε

thryle_taxithepse_masΣήμερα, Τρίτη 12/07/2016 και ώρα 21:00, ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις για την χρονιά 2016-17, από την Ουαλία. Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές μας, υποχρεώσεις, με συγκρατημένη αισιοδοξία ότι, για ακόμα μια φορά ο ΑΠΟΕΛ μας, θα μπει στους ομίλους του Champions League, για να ξαναζήσουμε εμείς οι φίλαθλοι και οπαδοί, την μαγεία αυτής της μεγαλοπρεπούς διοργάνωσης. Να ζήσουμε για ακόμα μια φορά, LIVE, τους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και να τους θαυμάσουμε. Σίγουρα ο δρόμος προς τους ομίλους, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, και σίγουρα δεν εξαιρούνται τα πάντα από εμάς. Χρειαζόμαστε καλές κληρώσεις, και αρκετή δώσει τύχης, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ένα από τα εισιτήρια των ομίλων του Champions League. Εμείς όμως …

Διακαιόμαστε να ονειρευόμαστε, και να προσευχόμαστε, ότι η ομάδας μας, θα τα καταφέρει και τούτη την χρονιά, να είναι σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Είμαστε ΑΠΟΕΛ, και έχουμε το κάθε δικαίωμα, να ονειρευόμαστε, ότι θα ταξιδεύουμε, με τους ποδοσφαιριστές μας σε ολόκληρη την Ευρώπη, και από όπου περνούμε, να μας θυμούνται ως τους ποιο τρελούς πορτοκαλί οπαδούς που έχουν δει ποτέ τους.

Δυστυχώς για εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ θα είναι επιπρόσθετα έξοδα, αυτά τα ευρωπαϊκά ταξίδια της ομάδας μας, αλλά για το ΑΠΟΕΛιν ούλα χαλάλι του. Προκρίθου ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας στους ομίλους, και τα άλλα άφηστα πάνω μας. Κάνε ξανά την υπέρβασή, και θα κάνουμε και εμείς την δική μας, όπως εμείς ξέρουμε.

Όλοι μας, πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, και να στηρίξουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε, να γεμίσουμε τα γήπεδα, και να δώσουμε ζωντανά το παρών μας, και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη είσοδο μας στους ομίλους. Ήδη 5,000+ εισιτήρια διάρκειας, έχουν κλείσει θέση στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, δεν αφήνει ποτέ την ομάδα του μονή. Ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ είναι πάντοτε, ασπίδα για την ομάδα του και πάντα δηλώνει παρών εκεί που χεριάζετε. Θα είμαστε ΠΑΝΤΑ περήφανοι για το ΑΠΟΕΛ μας.

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ, ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet