Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινάμε τα δύσκολα και τα καθοριστικά

reloadΤο πρωτάθλημα επαναρχίζει αυτή την εβδομάδα και η ομάδα μας θα πάει στην Πάφο, όχι για εκδρομή γιατί κάποιοι από εμάς έτσι το παίρνουν, αλλά για να δώσει ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Αεζ Ζακακίου. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ήταν με την μικτη μας και είχαμε δυο τραυματίες, βλέπε Ορλάντι και ΝτεΚαμάρκο που προσπαθούν να επανενταχθούν στην ομάδα. Πρέπει να νικήσουμε την κούραση και γι’ αυτό ο προπονητής μας θα πρέπει να παρατάξει την ομάδα μας με πολλές αλλαγές. Ευτυχώς που σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι 11αδατοι και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με το ποιους θα ξεκινήσει, φτάνει να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα στο …

Μυαλό όλων μας είναι και το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Young Boys στην Ελβετία για την βάση των ομίλων του Europa League. Δυστυχώς μέχρι το Σάββατα και ώρα 20:00 πρέπει να το βγάλουμε από τον μυαλο μας για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αεζ.

Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος είναι πάντα δύσκολη, αλλά σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αλλάζουμε μοτίβα πολύ γρηγορά. Εδώ είναι που φαίνεται η νοοτροπία της μεγάλης και έμπειρης ομάδας. Ο προπονητής μας πρέπει να βρει τον τρόπο να έχει τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους, διψασμένους για ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό, να ξέρουν να παίρνουν τις νίκες.

Πάμε στην φιλόξενη Πάφο που έχει αρκετούς ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, για να τους ενισχύσουμε και εμείς από τα υπόλοιπα μέρη του νησιού μας. Η δύναμη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ είναι μια έξτρα ωθήση σε κάθε αγώνα για τους ποδοσφαιριστές μας, γι’ αυτό και εμείς όλοι, έχουμε καθήκον να παραβρισκόμαστε στα γήπεδα και να τραγουδάμε για την αγαπημένη μας ομάδα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet