Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινάνε τα δύσκολα (Στιγμιότυπα Εθνικός vs ΑΠΟΕΛ 1-3)

apoel_dasakiΜετά την απρόσμενη ήττα που είχαμε από την Δόξα και μείναμε στο -7 η ομάδα μας τώρα βρίσκεται στο +1 από τον δεύτερο, τέσσερις στροφές πριν την έναρξη των play off. Στο παιχνίδι μας με τον Εθνικό υπήρχαν πάρα πολλές ιδιαιτερότητες, που μπορεί κάποιοι από εμάς να μην το είχαν προσέξει, αλλά σε κάποιες στιγμές στο γήπεδο φανήκαν. Υπήρχε μεγάλη θέληση και όρεξη από όλους να πάρουμε το τρίποντο και στην πρωτιά στην βαθμολογία, αλλά σε όλους υπήρχε στο πίσω μέρος τους μυαλού τους, τα παιχνίδια ντέρμπι που ακολουθούν, και γι’ αυτό έπρεπε να παίξουν προσεκτικά για να μην πάρουν την απαγορευτική κίτρινη κάρτα για να τους στερήσει το δικαίωμα συμμετοχής, βλέπε Ντε Βινσέντι, Μοράις και Βάντερ. Ο Πάρντο έπαιζε για 100ή φορά με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ ο Μοράις, έγινε για πρώτη φορά αλλαγή, ο Βάντερ μετά από καιρό είναι στην αρχική 11αδα, ο Πίερος ξεκίνησε να βλέπει δίκτυα, ο Μιλάνοφ και ο Γιαννιώτας, παιχνίδι με παιχνίδι είναι γίνονται ακόμη καλύτεροι.

Γενικά η ομάδα μας άρχισε να σοφάρει και να γίνεται επιτέλους ομάδα με πλάνο και διάρκεια. Επίσης για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας είχε λογότυπο στην φανέλα μας που είναι αφιερωμένο στο: ΄Παιδιά Θαύματα’ και είναι προς τιμή όλων εμάς των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ που έστω με αυτό το τρόπο βοηθούμε τα νεογέννητα μωρά μας.

Δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου η παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, αλλά και το βαρύ κλίμα που υπήρχε αναμεσά μας, λόγο των απρόσμενων θανάτων των αδελφών μας, Mike και Θωμά, που βρίσκονται τώρα με τα υπόλοιπα αδέλφια στον ουρανό στην γωνιά των αγγέλων. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτούς.

Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα και αρχίζουμε από την Τετάρτη στο κύπελο και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Στο 1ο γύρο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιο ντέρμπι λόγο κάποιων συγκυριών, αλλά τώρα έφτασε η ώρα να κερδίσουμε και να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος. Ο προπονητής μας τώρα πονοκεφαλιάζει ευχάριστα, γιατί έχει αυξημένες επιλογές, και λόγο του συναγωνισμού που υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να θεωρεί την θέση του δεδομένη. Πρέπει να δουλέψουν και να ιδρώσουν πάρα πολύ, για να κερδίσουν μια θέση στην 11αδα μας. Η ομάδα μας έχει πολλά ακόμη να δείξει και να αποδείξει, και έφτασε η ώρα να το πράξει.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Like
Share
Tweet