Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινήσαμε…Έρχονται

Η ομαδάρα μας, ξεκίνησε την προετοιμασία της για την νέα χρονιά με στόχο το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Σχεδόν άπαντες οι ποδοσφαιριστές μας, παλιοί και νέοι ήταν στον ‘νέο’ ανακαινισμένο Αρχάγγελο, που τώρα μπορεί να προσφέρει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές μας και στην τεχνική ηγεσία μας.

Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας, διεθνείς με τις χώρες τους, δεν έχουν ακόμη ενσωματωθεί, βλέπε Ενσουε, Σαλαι, Σαχιτ, Πολιακοφ, που θα δώσουν το παρών τους στην Πολωνία, όπου θα γίνει το δεύτερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας.

Περιμένουμε ακόμη να έρθουν, ο Καρλαο, εάν όλα πάνε καλά, που δεν του αρέσει και πολύ η προετοιμασία, και ο επιθετικός, κανόνι, που αναμένετε σήμερα στο νησί μας, οπους θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να ρίξει τις ψηλές του οικονομικές απαιτήσεις για να εγγραφή στο ροστερ της ομάδας μας.

Να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μας, από το υφιστάμενο ροστερ μας, θα αποχωρίσουν ή θα δοθούν δανικοί. Δυστυχώς δεν μπορούν να χωρέσουν όλοι τους. Έτσι είναι η μοίρα του ποδοσφαίρου.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ακολουθούμε την μοίρα μας (Follow our #Des7iny) και συνεχίζουμε να αγοράζουμε τα εισιτήρια διάρκειάς της ομάδας μας, 4,000+ και πάμε, γιατί πραγματικά πιστεύουμε στις δυνάμεις της ομάδας μας.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, προέχουν τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια και η προσπάθεια μας να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, αλλά ο ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα είναι πάντα νικητής. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, φτάνει να είμαστε όλοι ενωμένοι.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet