Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκίνησαν αξινόστροφα!!!

xoxo_vanΜεγάλη κοσμοσυρροή και εορταστική ατμόσφαιρα, είχε χθες στο Γ.Σ.Π. Πολύ παράξενο για μηνά Σεπτέμβριο. Το πιο παράξενο είναι ότι δεν υπήρχε ούτε κάτι εορτάσιμο, δηλαδη γενέθλια, επέτειος, αλλα ούτε καμία μεγάλη πρόκριση σε κάποιο τελικό ή ευρωπαϊκό όμιλο. Απλα ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ήταν ένα συνηθισμένο παιχνίδι, πρωταθλήματος, ενάντια με μια ομάδα, που λόγο οικονομικών προβλημάτων δεν έκανε ούτε και μια μεταγραφή στο ροστερ της.

Οι συμπολίτες μας, οι πρώην αιώνιοι, αποφάσισαν να δώσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα εντός και εκτός γηπέδου, μια έντονη παρουσία, 11,000+ κόσμου, για να εορτάσουν τον μεγάλο αυτό γεγονός, την έναρξη του πρωταθλήματος!!!

Όπως αναφέρα η ατμόσφαιρα, ήταν φαντασμαγορική, όπως αυτές που κάνουμε εμείς όταν κατακτουμε το πρωτάθλημα, το κύπελο και μπαίνουμε σε Ευρωπαϊκούς Ομίλους. Ξέροντας ότι αυτά δεν μπορούν να συμβούν στην ομάδα τους, είπαν να ξεκινήσουν αξινόστροφα, δηλαδή, να ξεκινήσουν από το τέλος, με τους πανηγυρισμούς, τα κορεο, τα στολισμένα αυτοκίνητα και ότι άλλο συμπεριλαμβάνονται στις φιέστες του ΑΠΟΕΛ.  Μια ζωή ανάποδα, πηγαίνουν!!!

Σιγουρά, τα ‘μεγάλα κεφάλια’ έχουν εις γνώση τους το τι κάνουν και πως θα μεθοδεύουν το κακόμοιρο κόσμο τους. Θέλουν να δώσουν έστω και λίγη χαρά στο πικραμένο/αδικημένο τους κόσμο, προτού ξεκινήσει η κατηφόρα/κατρακύλα τους, γιατί τότε δεν θα τους συνάουν!!!

Είδαν και έπαθαν τα τελευταία 3 χρόνια που προσπαθούν να συσπειρώσουν τον κόσμο τους για να κάνουν εισιτήρια διαρκείας για την φετινή σεζόν, και ακόμη να ξεπεράσουν τις 6,000!!!

Εμείς θα τελειώσουμε την χρόνια, όπως αυτοί την ξεκίνησαν!!!

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Hitman

Like
Share
Tweet