Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις

apoel_playersΕπί ευκαιρίας της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικών υποχρεώσεων, η διοίκηση της ομάδας μας ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να μείνουν στην ομάδα μας, με τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποδεσμεύσουν από την ομάδα μας και με αυτούς που θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα μας το Γεννάρη και το καλοκαίρι. Δεν είναι το ότι ευκολότερο έχει να κάνει η διοίκηση μας άλλα πρέπει να το κάνει το συντομότερο για να μην υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις. Ένα από το δυνατά όπλα που έχει η διοίκηση μας στα χέρια της είναι το ζεστό χρήμα που υπάρχει στα ταμεία μας. Κάνει τις διαπραγματεύσεις, όλων των σεναρίων πολύ πιο εύκολες. Οι ποδοσφαιριστές όμως …

Αρκούνται μονό με το χρήμα που θα πάρουν, ή έχουν και άλλες απαιτήσεις από την διοίκηση και την ομάδα μας; Να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ήρθαν στην ομάδα μας με πολύ χαμηλά συμβόλαια, με το τι περνούν οι ποδοσφαιριστές που βρήκαν εδώ.  Η διοίκηση θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές μιλάμε μεταξύ τους και γνωρίζουν πόσα παίρνει ο ένας και πόσα ο άλλος. Θα πρέπει να βρουν μια φόρμουλα που όλοι τους να είναι ευχαριστημένοι, συμπεριλαμβανόμενης και της διοίκησης που γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να έχεις χρήματα αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εδώ ακούμε ότι σωματεία θα κλείσουν και δύσκολα βγάζουν την χρόνια!

Είμαστε σίγουροι ότι οι διοίκηση θα κάνει αρχή με τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά θέλει να αφήσει στην ομάδα μας, πχ. Βινίσιους, Σέρτζιο, Αμορίν, Γκόμες, Σέρινταν και Μοράις(;). Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας και θα πρέπει να παραμείνουν γιατί είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας. Δεν πιστεύουμε η διοίκηση να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με κάποιο απο αυτούς. Με κάποια μικρή αύξηση ή κάποιο πριμ σε πρωτάθλημα και Champions League δεν νομίζουμε ότι θα βρουν κάπου αλλού καλύτερα.

Αυτοί που πρέπει να φύγουν τώρα τον Γεννάρη είναι κοινό μυστικό σε όλους. Για να μπορέσει η ομάδα μας να κάνει μεταγραφές τον Γεννάρη πρέπει να φύγουν κάποιοι άλλοι. Αυτοί οι κάποιοι νομίζουμε ότι είναι οι Αλέξ Κωνσταντίνου (μπορεί με υποσχετική) και ο Κακά που δεν έχει προσφέρει κάτι αυτή την χρονιά, περισσότερο λόγω ατυχίας. Το ποιοί θα έρθουν τώρα τον Γεννάρη δεν γνωρίζουμε ούτε και εμείς ακριβώς, αλλά κάποιες φήμες λένε ότι θα έρθει ένας Κύπριος διεθνής και επίσης παίζει και το όνομα του Πίντο που δεν του άρεσε στην Πολωνία. Λέμε πάντα ότι φήμες ακούμε και εμείς σαν οπαδοί. Για το καλοκαίρι έχουμε ακόμα πολύ καιρό μπροστα μας, παρόλο που ακούεται το όνομα του εξωγήινου Αίλτον, και πότε να μην πεις πότε σε οτιδήποτε στην ζωή σου.

Εμείς ζητάμε από την διοίκηση μας να κάνει ότι είναι πιο συμφέρον για το ΑΠΟΕΛ μας και να μην ξοδέψει άσκοπα τα χρήματα που έχουμε πάρει από το Champions League. Πρέπει να κάνει το παν, να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα και να ξαναπάμε στα αστέρια και τότε θα μπορούμε να κινούμαστε πολύ πιο εύκολα στο μεταγραφικό παζάρι έτσι σιγά σιγά να κτίσουμε την παντοδυναμία μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet