Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκίνησαν οι μετάγραφες…

football-transfers-january-2017-headΕίμαστε ένα μήνα και κάτι μακριά από την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και η μεταγραφολογία στην ομάδα μας, έχει ξεκινήσει. Είναι σίγουρα ότι η ομάδα μας, θα κάνει όλες τις μεταγραφές που δικαιούται για να ενισχύσει το ρόστερ μας, για να κάνουμε την αντεπίθεση μας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μας.

Από ότι βλέπουμε και ακούμε, ο Μιλανοφ από την στιγμή που δεν μπορεί να αγωνιστεί, θα διαγραφεί από το φετινό μας ρόστερ, για να αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο τερματοφύλακας μας, Βατερμαν, δεν θα εγγραφή τον Γενάρη, από την στιγμή που ο νέος μας τερματοφύλακας, Περέζ τα πηγαίνει καλά και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή μας.

Η ομάδα μας, χεριάζετε ένα επιθετικό κλάσης, που να είναι γρήγορος και να μπορεί να τρυπάει της αντίπαλες άμυνες, και να έχει και το εύκολο γκολ.

Η ομάδα μας, επίσης χεριάζετε ένα πραγματικό 10αρη, για να μπορεί να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες, να μπορεί να εκτελεί στημένα (πέναλτι) και να έχει το εύκολο γκολ. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει ο Τόμας Ντε Βινσεντι. Το υφιστάμενο μας 10αρη, δεν το είδαμε ποτέ!!!

Χρειαζόμαστε επίσης, ένα ταχύτατο δεξί χαφ, που να μπορεί να κάνει την διαφορά στον ένας εναντίον ενός, για να δώσει ταχύτητα στην ανάπτυξη της ομάδας μας, που τόσο πολύ υστερεί.

Για να γίνουν αυτές οι μεταγραφές, κάποιοι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να αποχωρίσουν από την ομάδας μας. Δυο από αυτούς, θα τερματιστεί το συμβόλαιο τους και ένα  ή δυο ποδοσφαιριστές μας, θα πάνε δανικοί σε άλλες ομάδες.

Να μην ξεχνάμε τον νεαρός μας, Νικόλα Ιωάννου, που θα επιστρέψει μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του και θα μπορεί να δώσει λύσεις στην αμυντική μας γραμμή.

Με το τέλος των αγώνων μας στο Champions League, η ομάδα μας θα πρέπει να είναι έτοιμη για την αντεπίθεση της και για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Γι’ αυτό οι μεταγραφές που θα γίνουν πρέπει να είναι ποιοτικές για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet