Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινούν τα κρίσιμα και τα σημαντικά

AnarixisiΑκόμα λίγες αγωνιστικές έχουν μείνει για να τελείωσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, που για την ομάδα μας θα κρίνει σε ένα σημαντικό βαθμό την δυναμικότητα που μπορούμε να έχουμε. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια κλειδιά, κάτι σαν 6 βαθμών, μπορούμε να πούμε, που θα παίξουν σημαντικό βαθμό στην συνεχεία. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι η ομάδα μας είναι η πιο ολοκληρωμένη, σε υλικό και ποιότητα από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά αυτό από μονό του δεν λέει κάτι. Πρέπει αυτό να το …

Δείξουμε στη πράξη, μέσα στο γήπεδο. Οι τέσσερις βαθμοί που έχουμε αυτή την στιγμή από τον δεύτερο, είναι μια καλή διαφορά, αλλά εάν κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια που ακολουθούν μπορούν να γίνουν 8 και βαλε, αλλά εάν δεν παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα, μπορούν να γίνουν και -3 από τον πρώτο.

Το καλό αυτής της υπόθεσης, είναι ότι όλα εξαρτούνται από εμάς και μονό και όχι από κανένα άλλο. Κρατάμε την τύχη και το μέλλον στα πόδια μας, και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Κάνοντας το αυτό, θα έχουμε ένα πολύ πιο εύκολο έργο στον 2ο γύρο και το μονό που μπορεί να συμβεί, είναι να αυξάνονται οι βαθμοί διαφοράς μας από τις υπόλοιπες ομάδες.

Να γίνει η αρχή σήμερα στο Δασάκι με τον Εθνικό, μετά ακολουθεί η Δόξα στο Γ.Σ.Π., μετά με τον Απόλλωνα στο Τσείριο και τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την ομόνοια στο Γ.Σ.Π. Όλα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδιθούν και τουλάχιστον κάποια από αυτά να μην χάσουμε, ειδικά με τις ομάδες που είναι επίδοξοι διεκδικητές του τίτλου. Να τους κόψουμε την φόρα τους από γρήγορα για να μπορούν και αυτοί να συγκεντρωθούν για τις θέσεις του Europa League και πως θα μοιραστούν. Το Champions League δεν είναι γι’αυτούς, γι’ αυτό δεν πρέπει να ασχοληθούν καθόλου. Αυτό πρέπει να το χωνέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην αγχωθούν άδικα και να μην μείνουν με δυο χείλη καμένα στο τέλος.

Πάμε δυνατά και να κερδίζουμε όλες τις αντίπαλες ομάδες μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE και σε όποιον αρέσει.

Hitman

Like
Share
Tweet