Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξέρουν όλοι τι πρέπει να γίνει

UngerΔεν είναι κοινό μυστικό ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα μας, αγωνιστικά, τα τελευταία παιχνίδια, παρόλο που πήραμε νίκες με ομόνοια και ανόρθωση. Τα ρίχναμε όλα στο κόκορα, δηλαδή το champions league, για να δικαιολογήσουμε και να καλύψουμε αδυναμίες. Οι πολλοί τραυματισμοί που υπάρχουν στην ομάδα μας είναι πρωτοφανές. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλού, ακόμα και σε κυπριακό επίπεδο. Κάτι δεν πήγε καλά στην προετοιμασία, και γι’αυτούς που καταλάβουν, ξέρουν τι εννοούμε. Προσπαθούμε να στηρίξουμε …

Πράγματα και καταστάσεις, για να μην έχουμε παρόμοιες συνθήκες όπως τα παλιά χρόνια που βγάζαμε τα μάτια μας μόνοι μας. Είπαμε να αλλάξουμε νοοτροπία και να γίνουμε ποιο σοφοί, μαθαίνοντας από τα ίδια μας τα παθήματα. Αυτό προσπαθεί να κάνει και ο πρόεδρος μας κ. Πρόδρομος Πετρίδης, γιατί εάν ήταν ο παλιός Πετρίδης, της πρώτης του θητείας, κάποιοι θα ήταν ήδη παρελθόν. Αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και γι’ αυτό πρέπει να αλλάξει η τακτική.

Όταν ο προπονητής μας, μετά το τελευταίο μας στραβοπάτημα μας, τα έριξε στην διαιτησία, σωστά αλλά,  τότε αυτό αποδεικνύει ότι ούτε και αυτός μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και ούτε μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει τα κακά έχοντα στο θέμα ταχτικής της ομάδας. Γιατί δεν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο θέμα που μπορεί να επηρεάζει την απόδοση της ομάδα μας στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, μέσα στο γήπεδο, χωρίς πλάνο και τακτική. Ούτε στην περσινή σεζόν δεν είχαμε τόσα πολλά παιχνίδια σ’ αυτά τα χάλια. Σε πόσα παιχνίδια πρέπει να δούμε αυτές τις λανθασμένες επιλογές στις αλλαγές; Είναι πράγματα οφθαλμοφανέστατα. Πέρσι όμως ήταν όλα δικαιολογημένα λόγο κάποιων άλλων καταστάσεων.

Βλέπεις στις άλλες ομάδες, λόγο οικονομικών προβλημάτων, να χρησιμοποιούν νεαρούς εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στις ομάδες τους, για να τους βοηθήσουν στο μέλλν, και εμείς κάνουμε ακριβός το αντίθετο. Παίζουμε με τον τελευταίο του πρωταθλήματος και βάζουμε ποδοσφαιριστές που έχουν τελειώσει ποδοσφαιρικά να αγωνίζονται, χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα, και αφήνουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, βλέπε, Αντωνιάδης και Ιωάννου, εκτός χωρίς κανένα λόγο. Δεν ξέρουμε τι όρους υπάρχουν στα συμβόλαια τους, πόσα παιχνίδια πρέπει να αγωνιστούν για να ανανεωθούν τα συμβόλαια τους αυτόματα, και γι’ αυτό τους βάζουν να παίζουν, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα. Είναι απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό.

Η διοίκηση μας, είναι έμπειρη, είναι γνώστες του αντικειμένου, και πρέπει να κάνουν αυτά που πρέπει για να ξαναβρεί η ομάδα μας την ταυτότητα της. Εμείς θα τους στηρίξουμε, όποιες αποφάσεις και αν πάρουν, γιατί αυτό είναι το σωστό για το καλό της ομάδα μας, αλλά να ξέρουν ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια για πολύ ακόμη, εάν δεν δει δραστικές αλλαγές σε αγωνιστικό επίπεδο. Ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να ξεσηκωθούν οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και να χάσουν την εμπιστοσύνη προς τους διοικούντες και τους πάντες.

Πάρτε τις σωστές αποφάσεις, εσείς ξέρετε καλύτερα από εμάς, και εμείς θα είμαστε εκεί. Το να στρουθοκαμηλίζουμε δεν θα μας πάρει και πολύ μακριά. Είμαστε πολύ περήφανοι για να δεχτούμε αυτή την αγωνιστική κατάντια, την στιγμή που όλοι έχουν ότι ζητήσουν.

ΑΠΟΕΛ = ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet