Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεχάσαμε να σε ευχαριστήσουμε!!!

protathlitesΕπειδή τρέχουμε δεξιά και αριστερά λόγο των ευρωπαϊκών μας παιχνιδιών, για τους ομίλους του Champions League, ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια των εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα, κ. Φανούριο, για τα δυο πρωταθλήματα που μας έχει χαρίσει η ‘πολυπρωταθλήτρια’ ομάδα του. Η ομάδα που σαρώνει, τα πρωταθλήματα, και τα κύπελα τα τελευταία χρόνια.Η ομάδα με τις πιο πολλές συμμετοχές στα Play offs για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα που μπαίνει στους ομίλους του Champions League για πλάκα. Εάν είναι δυνατών κ. Φανούριε, να τολμάς να λες αυτά τα πράγματα, για την μεγαλύτερη ομάδα του νησιού μας. Την ομάδα, που έβαλε την χώρα μας, στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης και όχι μόνο. Την ομάδα που κέρδισε τον σεβασμό από ποδοσφαιρικά μεγαθήρια. Ο ΑΠΟΕΛ, κ. Φανούριε, είναι ο πιο άξιος πρεσβευτής αυτού του κατακουρασμένου νησιού. Δεν σου επιτρέπετε, να προσπαθείς, να κρύψεις τις αδυναμίες της ομάδας σου, με να μειώνεις τις επιτυχίες του πιο ενδόξου σωματείου της Κύπρου. Με τις

Δηλώσεις σου, «… και την τελευταία διετία κάναμε δώρο δύο πρωταθλήματα στον ΑΠΟΕΛ….». Δεν κάνατε κανένα δώρο κ. Φανούριε. Τόσες είναι οι δυνάμεις της ομάδας απομίμησης. Δεν έχετε ούτε βάθος, ούτε ποιότητα, αλλά το πιο σημαντικό, που δεν έχει καμία άλλη ομάδα στο νησί μας, είναι το στίγμα του πρωταθλητή. Για να πάρεις πρωτάθλημα, πρέπει να είσαι γεννημένος νικητής, και να έχει την δύναμη και την ψυχή και στα δύσκολα να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πως μπορείτε να έχετε τον πρωταθλητισμό μέσα σας, όταν σε ολόκληρη την ιστορία σας, να έχετε κατάκτηση μόνο 3 πρωταθλήματα. Να μην σας φταίει ο ΑΠΟΕΛ, για το ότι έχετε αδυναμίες, και δεν μπορείτε να μας ακολουθήσετε μέχρι το τέλος.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, κ. Φανούριε, που δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνετε το ΑΠΟΕΛ στο στόμα σας, να δυναμώσετε την ομαδούλα σας, γιατί είναι κρίμα να μένετε 15 βαθμούς πίσω από εμάς. Θέλουμε και εμείς λίγο ανταγωνισμό, για να γίνει λίγο πιο συναρπαστικό το πρωτάθλημα μας. Τουλάχιστο να καταφέρετε να είστε μόνο 6 βαθμούς πίσω μας. Να σοβαρευτούμε λίγο κ. Φανούριε, και να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, και όχι να τα φορτώνουμε στο ΑΠΟΕΛ.

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

Υ.Γ. Επειδή σήμερα είναι τα γενέθλιά σας, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά, πάντα με υγεία και χαρά, για να βλέπεις το πραγματικό ΘΡΥΛΟ να κατακτάει τα πάντα.

Hitman

Like
Share
Tweet