Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κύπελλο: αλκή-ΑΠΟΕΛ (Tετ, 12/2, 18:00 @γσζ)

indexAύριο αντιμετωπίζουμε την αλκή στη Λάρνακα για τον θεσμό του κυπέλλου. Μετά την σημερινή προπόνηση ο Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα:  Χιώτης, Κίσσας, Αρτυματάς, Ολιβέιρα, Γκόμες, Σιέρινταν, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Αδόρνο, Βινίσιους, Μπενασούρ, Ηλία, Σωτηρίου, Μοράις, Μπόρδα, Σέρτζιο, Ντε Βινσέντι, Παπαφώτης, Σαντίν, Κακά, Σολωμού και Τζιαμμάς

Eκτός αποστολής έμειναν οι Πάρντο, Αμορίν, Αντωνιάδης, Μαντούκα, Αλωνεύτης, Πιπίνης και Σατσιάς. O Δώνης ξεκουράζει παίκτες και αυτό είναι σημαντικό αφού θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα μας στο πρωτάθλημα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η αλκή θεωρείται πολύ εύκολος αντίπαλος. Λογικά θα την νικήσουμε εύκολα όμως επειδή η μπάλα είναι στρογγυλή δεν θέλουμε να ονειροπολούμε! Θέλουμε να παρουσιαστεί η ομάδα σοβαρή και πειθαρχημένη στο γήπεδο. Δεν μας αρμόζουν συμπεριφορές άλλων ομάδων που μειώνουν αντιπάλους. Είχαμε ταλαιπωρηθεί και παλιά με τέτοια θέματα και δεν χρειάζεται να το ξανα θυμηθούμε.

Για προπώληση των αγώνων με την αλκή δείτε πληροφορίες εδώ!

Θα είμαστε για ακόμα μια φορά στο πλευρό της αρρώστιας μας! Μέσα σε κόσμια πλαίσια και εμείς σαν οπαδοί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας στη κερκίδα! Άν δεν θα παρευρεθείτε στο γήπεδο αύριο όμως, κοπιάστε στο ART BUBBLE CAFE στην Ανθούπολη (κρατήσεις: 22380543) για να παρακολουθήσετε τον αγώνα εκεί! Για τα μέλη του Fan Club AΠΟΕΛ Partidarios Περιφέρειας Παλιομετόχου υπάρχει έκπτωση στον λογαριασμό τους, 10%! Αν χρειαστείτε οποιοεσδήποτε πληροφορίες θα βρείτε μέλη του Συμβουλίου στο cafe!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Like
Share
Tweet