Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρίνεται η χρονιά στη Λεμεσό!

readyΤελικά το τρόπαιο θα κριθεί στο αγαπημένο μας Τσίρειο. Η ομάδα μας που είναι στην δεύτερη θέση, με -3 βαθμούς από την αελ θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Λεμεσό μόνο για ένα σκοπό. Την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για τίποτε άλλο. Πάμε για το B2B, πάμε για να τους δείξουμε πια είναι η καλύτερη ομάδα του νησιού. Μετά την επιβλητική μας νίκη πάνω στην ανο με 8-1, η ψυχολογία όλων μας είναι στα ύψη, και καλά κάνουμε! Να είμαστε ΘΕΤΙΚΟΙ και συνάμα όμως ΣΟΒΑΡΟΙ! Των αντίπαλων μας θα τρέμουν τα πόδια τους, γιατί ξέρουν πως δεν πάμε για φιλικό και πως είμαστε αποφασισμένοι για να παίξουμε το παιχνίδι της ζωής μας! Ο πιο κρίσιμος τελικός όλων των εποχών σε λίγες μέρες λοιπόν!…

Ήδη οι αντίπαλοι φοβήθηκαν απο την απόδοση της ομάδας τους εδώ και περίπου 2 παιχνίδια. Δεν είναι στα καλύτερα της η αέλ. Το γράψαμε ξανά και το ξαναγράφουμε φίλοι ΑΠΟΕΛίστες. Η αέλ ΔΕΝ είναι καλύτερη μας αλλά κατα τη διάρκεια της χρονιάς ήταν πιο σταθερή. Ένα “πληγωμένο” ΑΠΟΕΛ άφησε την αελ στην κορυφή αρκετό καιρό. Έφτασε η ώρα να ανατρέψουμε τα δεδομένα! ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Δεν παιρνούν οι ώρες. Τεράστια η αγωνία μας.

Όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, από όλα τα Ελληνικά μέρη της Κύπρου, θα είναι το Σάββατο στο Τσίρειο στάδιο για να σπρώξουν την ομάδα μας στην κατάκτηση του τροπαίου. 1500 εισιτήρια, 1500 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΑΠΟΕΛίστικς ψυχές θα είναι στην κερκίδα για να δώσουν τη δική τους μάχη. Το απόγευμα του Σαββάτου (17:30) ΟΛΑ θα κριθούν. Σε μια χρονιά που δεν ξεκινήσαμε και τόσο καλά, και παρολίγον να μην τελειώσει καλά επίσης, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να σώσουμε ότι κτίσαμε και να κάνουμε τον κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ περήφανο.

Είμαστε όλοι έτοιμοι για το ταξίδι στην Λεμεσό και ακόμη πιο έτοιμοι για τη κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! Ετοιμαστείτε και ερχόμαστε και με βάση τα λεγόμενα του προέδρου μας, κ.Πρόδρομου Πετρίδη, που μας είπε στο Παλαιομέτοχο, ερχόμαστε να ξυρίσουμε τον γαμπρό και προσθέτουμε εμείς…ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ! ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

Π-Α-Ν-Ε-Τ-Ο-Ι-Μ-Ο-Ι ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ!

 

ΤΖΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ!

10274344_399062090235265_3995606355146312416_n

 

Like
Share
Tweet