Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λάθος απόφαση

Wrong_wayΤο φετινό πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να αρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 23-24/08, και αντί οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη να το εκμεταλλευτούν, ως παραδόξως έχουν ζητήσει αναβολή ή μετάθεση του αγώνα για πιο μετά, επικαλούμενοι τα παιχνίδια τις Ευρώπης. Μια από αυτές τις ομάδες είναι και η ομάδα μας, το ΑΠΟΕΛ, που πιστεύουμε λανθασμένα το έχουν πραξει και δεν το έχουν φιλοσοφήσει σωστά. Φάσκουμε και αντιφάσκουμε σε κάποιες από τις δηλώσεις μας, δηλαδή, λέμε ότι οι αντίπαλες ομάδες μας είναι πιο έτοιμες γιατί έχουν περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, και εμείς όταν έχουμε επίσημα παιχνίδια τα αναβάλουμε. Για ποιο λόγο;  Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι με την Ααλπουργκ είναι το σημαντικότερο της χρονιάς, από οικονομικής άποψης, αλλά…

Και η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους. Εάν παίζαμε την πρώτη αγωνιστική θα είχαμε πολύ περισσότερα ωφελη παρά, το ότι την αναβάλαμε για να προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι στις 26/08. Πως θα προετοιμαστούμε καλύτερα αφού δεν θα κάνουμε τίποτα μέχρι την ημέρα του παιχνιδιού;

Στην πρώτη αγωνιστική, αντιμετωπίζουμε την Ανόρθωση, που σ’αυτή την χρονιά δεν έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου έτοιμη αυτή την περίοδο. Ο λόγος τους αληθές, είναι ότι ακόμη και χθες έκλεισε ποδοσφαιριστές, αξίας γι’αυτούς, και αυτό αυτόματα σημαίνει ότι δεν θα ήταν έτοιμοι την ερχόμενη εβδομάδα για να αγωνιστούν. Δηλαδή δίνουμε την ευκαιρία, σε ένα από τους επίδοξους διεκδικητές του τίτλου να ετοιμαστεί καλύτερα, για να τους αντιμετωπίσουμε. Μεγάλο λάθος, γιατί η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Επίσης, εάν αγωνιζόμασταν την πρώτη αγωνιστική, όπως ήταν καθορισμένη, θα κάναμε ακόμη ένα επίσημο παιχνίδι, με ένα αντίπαλο, περίπου σαν και αυτό που θα αντιμετωπίσουμε, και θα ήταν ένα δυνατό τεστ. Με το να κάνω φιλικά, με ομάδες 2ης κατηγορίας και να παίζουν οι ποδοσφαιριστές μας από 45 λεπτά, σε στυλ προπόνησης για να μην κτυπήσουν, δεν κερδίζουμε και κάτι!!! Η ομάδα μας χρειάζεται δυνατά παιχνίδια για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας να μπουν σε δυνατούς ρυθμούς, και να αλλάξουν τον τρόπο προσέγγισης τους στο παιχνίδι. Τα φιλικά και τα πειράματα του προπονητή, έπρεπε να τελειώσουν εδώ και καιρό και η ομάδα να παίζει με το στυλ που θα κάνει τους αντιπάλους μας απλα θεατές στο γήπεδο.

Το παιχνίδι στο σούπερ καπ ήταν ένα δείγμα της ανεντιμότητας της ομάδας μας λογω ελλείψης επίσημων παιχνιδιών στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας. Δεν τίθεται θέμα ποιότητας στην ομάδα μας, γιατί από αυτό ξεχειλίζουμε. Έχουμε ελλείψεις δυνατών παιχνιδιών στα πόδια μας, και να εφαρμόσουμε το σύστημα που θέλει ο προπονητής μας.

Εάν δεν είναι αργά, παρακαλούμε την διοίκηση μας, να ξανασκεφτεί την απόφαση της για την πρώτη αγωνιστική. Να μην νομίζουμε ότι η Ανόρθωση έδωσε την συγκατάθεση της για αναβολή του παιχνιδιού γιατί μας ‘αγαπά’. Το έκαναν για τους εαυτούς τους, γιατί είναι ανέτοιμοι. Αυτοί όλοι τους, μας μισούν όπως ‘ο διάβολος το λιβάνι’. Έπρεπε να τους βλέπατε τι χαρές εκαναν όταν το Ελσίνκι προηγείτο με 2-0. Μετά φυσικά τα ‘ρούφηξαν’.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Hitman

Like
Share
Tweet