Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λάθος πληροφόρηση

telenoΑπό ότι έχουμε πληροφορηθεί, ο προπονητής της ομάδας την Κοπεγχάγης έχει ζητήσει από τον ‘κλαμένο’ προπονητή της Ροζερμπορκ, πληροφορίες για το παιχνίδι που είχαν στο Γ.Σ.Π. Όπως είναι γνωστό, ο προπονητής της Ροζερπορκ ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ. Με το που πάτησε το πόδι του στην χωρά του, έριξε στο φταίξιμο του αποκλεισμού στην δήθεν κακή συμπεριφορά των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς, αυτά τα φαινόμενα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν συμβαίνουν μόνο στην Κύπρο. Που λέτε, ο προπονητής της Ροζερποκ, συμβούλεψε τον συνάδελφο του, προπονητή της Κοπεγχάγης, να φέρουν κράνη μαζί τους, γιατί θα ρίχνουμε αντικείμενα. Λάθος

Συμβουλή του έχει δώσει όμως γιατί εάν πράγματι ήθελα να τον προστατεύσει, θα του έλεγε να πάρουν όλοι ‘ττέλενα’ μαζί τους, γιατί στο Γ.Σ.Π. ο ΑΠΟΕΛ γ@μ@ τα πάντα. Αυτή έπρεπε να ήταν η μόνη φιλική συμβουλή που έπρεπε να του δώσει. Εάν χρειαστεί βαζελίνη αυτή την χωρηγουμε δωρεάν!!!

Να ετοιμαστείτε ψαράδες για το 2ο γ@μ@σι της ζωή σας. Μετά το πρώτο που είχατε το 2009, και από τοτε τώρα ξεκινήσατε να φέρνετε το νου σας, η τύχη σας ξαναχαμογέλασε. Θα σας ξανά γ@μ@σει ο ΘΡΥΛΟΣ και αυτή την φορά θα είναι το τέλος σας. Όταν μας αντικρίσετε στο Γ.Σ.Π. τότε θα καταλάβατε ότι τα βάλατε με λάθος ομάδα. Ο ΘΡΥΛΟΣ δεν αστειεύεται και δεν θα χαριστεί σε κανένα. Ο άγραφος νόμος της Λευκωσίας και του Γ.Σ.Π. θα ισχύσει και πάλι. Θα σας περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ

Hitman

Like
Share
Tweet