Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λέτε να το κάνουμε και από το -13;

13celciousΌπως κάθε χρόνο, έτσι περίοδο περίπου, η ομάδα μας, αρχίζει και χάνει βαθμούς, χωρίς λόγο, και δημιουργείτε ένα χάντικαπ, μεταξύ του προπορευόμενου και της ομάδας μας. Τα τελευταία χρόνια, τους αφήσαμε μπροστά μας, 6 βαθμούς, 8 βαθμούς, πέρσι 10 βαθμού και στο τέλος καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Μήπως φέτος, θέλουμε να δημιουργήσουμε ακόμη ένα ρεκόρ και να τους το πάρουμε από το +13 βαθμούς από εμάς;

Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο, για εμάς, να καταλάβουμε, γιατί οι ποδοσφαιριστές μας, δεν έχουν το κατάλληλο κίνητρο, στο πρώτο γύρω του πρωταθλήματος, για να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, για να κάνουν την ζωή τους, και την δική μας, πιο εύκολη για την συνέχεια. Γιατί τους αρέσουν πάντα τα δύσκολα, και οι προκλήσεις, είναι κάτι ανεξήγητο, στα ματιά τα δικά μας, που μας κάνουν να καρδιοχτυπούμε κάθε χρόνο. Του αρέσει να ‘παίζουν’ με τον πόνο μας, αλλά κάποια μέρα μπορεί να μην καταφέρουμε να ανατρέψουμε την βαθμολογική διαφορά.

Πρέπει ο προπονητής μας, να ξυπνήσει, για να ξυπνήσει και αυτός με την σειρά του, του ποδοσφαιριστές μας, και να τους εξήγηση ότι το ΑΠΟΕΛ, το 1ο γύρο, δεν είναι μόνο Ευρωπαϊκή αγώνες ομίλων. Είναι και το εγχώριο πρωτάθλημα, που έχει και αυτό μεγάλη οικονομική σημασία, γι’ αυτούς και την ομάδα μας. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά, να γράψουμε ακόμη μια μεγάλη ιστορική πρόκριση στους 32 του Europa League, που καμία  άλλη ομάδα του νησιού δεν το έχει καταφέρει, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει πολύ περισσότερη, ικανοποίηση και οικονομική επέκταση στην ομάδα μας.

Πέρσι που είμασταν στο – 10 βαθμούς από τον πρώτο, η ομάδα μας, έκανε τρεις μεταγραφάρες, Μιλανοφ, Γιαννιώτας και Μερκή, που βοήθησαν αφάνταστα στην κατάκτηση του τίτλου. Το ίδιο πρέπει να κάνει και φέτος, η διοίκηση μας, μαζί με το τεχνικό μας επιτελείο. Θέλουμε κύριοι 3 μεταγραφάρες, που θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα μας, και θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Europa League και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Για  να σας βοηθήσουμε, θα σας πούμε και εμείς που πιστεύουμε ότι θέλουμε ενίσχυση, με σειρά προτεραιότητας.

  1. Χρειαζόμαστε κεντρικό αμυντικό, γιατί εάν μη κακό πάθει κάτι ο Καρλαο, μένουμε χωρίς αμυντικό ηγέτη. Αστιθ και Μερκης, χωρίς το Καρλαο μαζί τους, παραπαίουν και όταν αγωνιστούν μαζί η άμυνα μας μπάζει νερά. Το ολέθριο, ανόητο χθεσινό λάθος του Αστιθ, δείχνει ότι δεν είναι ηγέτης, και δεν αντέχει την πίεση. Το ίδιο λάθος έκανε και ο Μερκης, στο εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Young Boys.
  2. Χρειαζόμαστε είναι πραγματικό 10αρη, που να μπορεί να σκοράρει ανά πασά στιγμή, με οποιοδήποτε τρόπο, όπως τον Ντε Βινσεντι ή Μαντούκα. Ο Μπρερτόλιο, είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς, και ο Μπρεσια ….άστα καλύτερα, γιατί, όταν τον βλέπουμε, διερωτόμαστε, εάν αφήναμε τον Στιλιτς, θα ήταν καλύτερος του.
  3. Χρειαζόμαστε ένα επιθετικό, που έχει διαφορετικό στιλ από τον Πιερο και τον Ντε Καμαρκο. Χρειαζόμαστε κάποιο, σαν τον Αιλτον, που να μπορεί να τρυπάει τις αντίπαλες άμυνες και να βάζει την μπάλα στα δίκτια.

Αυτές είναι η δικές μας, εισηγήσεις, για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, και εάν δυσκολεύεστε, να βρείτε ποιοι πρέπει να φύγουν για να έρθουν οι τρεις μετάγραφες, εδώ είμαστε, να σας βοηθήσουμε.

Κύριοι της Διοίκησης μας, και προπονητικό επιτελείο, ξυπνήστε τους ποδοσφαιριστές μας, όσο είναι πιο γρήγορα, και ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα. Δεν θέλουμε κάθε χρόνο, να περνούμε αυτή την αδικαιολόγητη πίεση, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε αλλά πιο σοβαρά προβλήματα, που πρέπει να ανησυχούμε. Αφού μπορούμε να κάνουμε το πρωτάθλημα  μας, περίπατο, γιατί δεν το πράττουμε; Θέλετε να δοκιμάσετε και από το -13 βαθμούς;  Εμείς ΟΧΙ, γιατί θα πάθουμε όλοι μας καρδιακό.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet