Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λίγο χρονικό διάστημα

apoel041Ο Φίνκ βρίσκεται πολύ λίγο χρονικό διάστημα στον πάγκο της ομάδας. Απο τις πρώτες του κινήσεις βλέπουμε ένα προπονητή σοβαρό, να ξέρει τι του γίνεται και φυσικά να ξέρει και να αναγνωρίζει τι γίνεται και στην ομάδα. Ήδη έγιναν 2 μεταγγραφές και όπως δήλωσε και ο ίδιος, λόγω των τραυματιών μας, μπορεί να μην χρειαζόμαστε άλλη μεταγγραφή. Ήδη ή ομάδα έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο στον προχθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό όμως συμπεράσματα δεν μπορούν να βγούν απο τον αγώνα λόγω επιπέδου του αντιπάλου…

Λάθη έγιναν ναί το αναγνωρίζουμε, όμως αρχίζει και στρώνει η ομάδα αφού ο Φίνκ και το τεχνικό τιμ εργάζονται εντατικά, σοβαρά και πειθαρχημένα για το καλό της ομάδας. Βλέπουμε βελτιώσεις και αυτό είναι το σημαντικό. Πιστώστε χρόνο στον Φίνκ και την ομάδα του που μέχρι τώρα, τα πάνε πολύ καλά. Το μόνο που μας ανησυχεί ΟΛΟΥΣ μας είναι φυσικά οι τραυματισμοί που δεν λένε να σταματήσουν. Πού θα πάει. Θα τελειώσει και αυτός ο πονοκέφαλος σύντομα.

Να ξέρετε κάτι… όταν το τρένο θα ξανα-ξεκινήσει….ποιός μας πιάνει!!!

Να έχετε υπομονή και να στηρίζετε την ομάδα! Να θυμάστε πάντα οτι οι παίκτες κουράστηκαν να ακούνε βρισιές οπόταν ξεκουραστείτε απο αυτό το σπόρ και φωνάξτε λίγο και για την ομάδα τώρα που ανεβαίνει!

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ αδέρφια και ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΝΤΑΜΠΛ!

 

ΠΙΣΤΟΣ Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet