Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λιθαράκι για τη νίκη…

20141020102849 Το ΓΣΠ ντύθηκε στα γιορτινά του και όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες ανυπομονούν να βρεθούν και πάλι στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδας. H Παρί κυρίες και κύριοι. Η Παρί που νίκησε την Μπαρτσελόνα! Αναμένουμε με αγωνία αυτό τον αγώνα, πιστεύω περισσότερο απο όλους τους άλλους τους άλλους αγώνες. Πιστεύουμε στον ΘΡΥΛΟ, πιστεύουμε στην ομάδα, πιστεύουμε στη νίκη….

Οι Γάλλοι ενημέρωσαν πως μόνο 30 οπαδοί τους θα έρθουν. Θα φιλοξενηθούν στο άνω διάζωμα της κεντρικής και η βόρεια θα είναι μόνο… Πορτοκαλί! Θα έχουμε 800 ΑΠΟΕΛίστες αφού ήδη πωλήθηκαν 800 πακέτα για τους αγώνες Παρί και Μπαρτσελόνα.

Χθές ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αυριανό αγώνα: Pardo, Χιώτης, Mario Sergio, Αντωνιάδης, Riise, Carlao, Amorin, Kaka, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Εφραίμ, Αλεξάνδρου, Gomes, Χαραλαμπίδης, Manduca, Sheridan, De Vincenti, Djebbour, Σωτηρίου. Σημείωση: Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αλεξ Κωνσταντίνου. Ο Ρουμάνος Οβίντιου Χάτσεγκαν είναι ο διαιτητής του αυριανού μας αγώνα. Ο ίδιος μας έχει κάνει ακόμα δύο διαιτησίες παλαιότερα. Έχει διαιτητεύσει τους αγώνες μας για τα Ευρωπαικά πρωταθλήματα με την Σακτάρ το 2011 στο ΓΣΠ και την Πέλιστερ το 2008 εκτός έδρας.

Στο γσπ θα πάμε για να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη. Όπως σωστά ανάφερε ο Μπίδης: “Κόντρα στην Παρί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε κερδισμένοι ότι και να γίνει, όμως μόνο με νίκη θα διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση”!

Εκείνοι που δεν θα καταφέρουν για τον ένα ή τον άλλο λόγο να πάνε στο γήπεδο κοπιάστε στο φαν κλαπ μας στο Παλιομέτοχο (κρατήσεις: 97 807868) να δείτε τον αγώνα σε ένα ΑΠΟΕΛίστικο ωραίο περιβάλλον!

Εκείνοι που θα είναι στο γήπεδο….Βάλτε όλοι το λιθαράκι σας για να πάρουμε τη νίκη αύριο.  Εκτός απο την καλή παρουσιά των παικτών πρέπει και εμείς σαν οπαδοί να βοηθήσουμε! Φορέστε τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ σας, βγάλτε φωνή, βοηθάτε και συνεργαστείτε με τη νότια κερκίδα μας, βοηθάτε τους παίκτες μας μας! Το χρειάζονται και το αξίζουν και εκείνοι αλλά και εμείς! Πάμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ για μια νικηφόρα νύχτα, για ένα δυνατό αγώνα και με ένα αισιόδοξο ΑΠΟΕΛ που θα πάρει την πολυπόθητη νίκη!

ΔΥΝΑΜΗ – ΠΑΘΟΣ – 90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ

και πάμε για τη νίκη ρε ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!

ΣΗΜΕΡΑ… ΣΤΙΣ 19:30 ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ…

Like
Share
Tweet