Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι πρέπει να κάνουμε με την LTV;

ltvΕδώ και αρκετό καιρό τα χρωστούμενα που έχουμε να παίρνουμε από την LTV έχει γίνει πρώτη κουβέντα μεταξύ των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ. Όλες οι άλλες ομάδες, προπληρώνονται τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα, και εμάς μας τα χρεωστάνε. Καταντήσαμε το κορόιδο αυτής της εταιρείας που λέγεται LTV. Απαιτούμε από την διοίκηση του κ. Πρόδρομου Πετρίδη να κάνει αυτό που δεν είχε τα κότσια να κάνει η προηγούμενη διοίκηση μας. Να αφήσει τις φιλίες και τους συναισθηματισμούς στο περιθώριο και να κάνει αυτό που είναι για το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ. Γι’αυτό είναι οι έκαστοτες διοικήσεις εκεί. Δεν πρέπει να είναι για εκεί για προσωπικούς λόγους, αλλά για το μεγαλείο  του ΑΠΟΕΛ. Τι πρέπει να κάνουν;….

Να κάνουν το αυτονόητο. Από την στιγμή που η LTV είναι από τους μεγαλομετόχους του ΑΠΟΕΛ και δεν εκπληρώνει τις οικονομικές τις υποχρεώσεις απέναντι στην ομάδα μας, τότε πρέπει να κινηθούμε νομικά εναντίον τους. Να απαιτήσουν να τις πάρουν όλες τις μετοχές που τις ανήκουν στο ΑΠΟΕΛ, και για να υπόλοιπα που μας χρεωστάνε τα τους πάρουν με εκποίηση της περιουσίας τους. Δεν θα χρεοκοπήσουμε την ομάδα μας, επειδή έτσι θέλουν κάποιοι άλλοι. Να χρεοκοπήσουν εκείνοι. Ο Ξιναρής απολαμβάνει την κάλυψη που έχει από τους φίλους του μέσα στο ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό κάνει την πάπια και δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του.

Οι άλλες τηλεοπτικές πλατφόρμες, Cytavision και Primetel, “σκοτώνοντε” μεταξύ τους πια θα μας δώσει το πιο ψηλό συμβόλαιο για να αποκτήσει τα δικαιώματα της πιο επιτυχημένης ομάδας του νησιού. Απ’ ότι γνωρίζουμε, η Cytavision μας δίνει €1,500,000 τον χρόνο για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μας και εμείς αντί να προχωρήσουμε σε αντικαταστάση του τηλεοπτικού μας δικαιώματος λόγο μη εκπλήρωσης των οικονομικών τους συμφωνιών, περιμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Τι περιμένουμε άλλο δηλαδή;

Απαιτούμε κύριοι της διοίκησης να κάνετε τα αυτονόητα το συντομότερο! Συναισθηματισμοί τέλος. Μην αφήσετε την ομάδα μας να κινδυνεύει οικονομικά την στιγμή που υπάρχουν έτοιμες λύσεις. Έχετε υποσχεθεί κάτι στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ότι θα δουλεύετε μόνο για το καλό της ομάδας μας και μόνο. Περνάτε από της εξαγγελίες στις πράξεις.

 Μόνο ΑΠΟΕΛ και Πάντα το ΑΠΟΕΛ θα είναι πάνω από ΟΛΟΥΣ

Like
Share
Tweet