Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μα μόνο 100 ρε Τιμούρ!!! (video)

timour_papathopoulosΑκόμα μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας, μέσα στο ‘γούμα με τις όρνιθες’, όπου νικήσαμε κατακράτος τους ‘κλαμένους’ αντιπάλους μας. Ξεκίνησαν την προπαγάνδα αυτού του παιχνιδιού, με τον πρόεδρο τους, μέρες πριν την ημέρα του παιχνιδιού, με την ελπίδα ότι θα κατάφερναν να κερδίσουν κάτι. Δυστυχώς αυτό, τους γύρισε μπούμερανκ, γιατί μας πείσμωσε περισσότερο και τους τιμωρήσαμε όπως τους άξιζε. Για ακόμα μια φορά, έφυγαν κλαμένοι από το γήπεδο, με τα κεφάλια τους σκυμμένα και γεμάτα απογοήτευση. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσαν στο γήπεδο, ήταν σαν να ήμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, όπως επίσης, η συμπεριφορά τους, απέναντί στο προπονητή μας ήταν απαράδεχτη

Τόσο μίσος, τόση εχθρικότητα, απέναντι του, δεν το περίμενε κανείς. Ότι καλύτερο έχουν κάνει στην ιστορία του σωματείου τους, το έχουν επιτύχει με τον Τιμούρ, και αντί να τον σέβονται και να πίνουν νερό στο όνομα του, τον βρίζουν και τον προσβάλουν. Αλλά και εσύ ρε Τιμούρ, γιατί ήσουν τόσο μετριόφρων μαζί τους, και τους είπες ότι, ούτε σε 100 χρόνια δεν θα επιτύχουν αυτά που τους επέτυχες εσύ. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Ποτέ τους δεν θα ξαναεπιτύχουν, αυτά που επέτυχαν μαζί σου, που για μας τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ είναι πλέων ρουτίνα.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα ειδικά σε ένα παιχνίδι που η δύναμη κυριάρχησε. Πήραμε το ζητούμε, που ήταν οι τρεις βαθμοί, συνεχίζουμε, να είμαστε πρώτη στην βαθμολογία, και εκεί πρέπει να μείνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να ανεβάσουν ακόμα παραπάνω την απόδοση τους, βλέπε Βινισιου, και όλα θα πάνε όπως εμείς επιθυμούμε.

Όσο για το πανό που έχουν βάλει για τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, εμείς ένα έχουμε να τους πούμε

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ Π@ΥΤ@ΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ ΤΙΣ Π@ΥΤ@ΝΕΣ!!!

Υ.Γ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα 8……

 

Like
Share
Tweet