Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαγικό Ραβδί!!!

Η ομαδα μας, εδώ και ένα μήνα, παραπαίει και πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχουμε γίνει μια ομαδα, άψυχη, χωρίς πάθος, χωρίς θέληση, με λίγα λόγια χωρίς τίποτα που να θυμίζει το ΑΠΟΕΛ που όλοι ξέραμε.

Οι ποδοσφαιριστές μας, είναι σαν χαμένοι στο γήπεδο και την λέξη ΓΚΟΛ έχει ένα μήνα να την πούμε και να δούμε. Έχουμε κάνει το γκολ, επιστήμη. Σαν να είναι κάτι το ακατόρθωτο να επιτευχθεί. Ο κ. Ουζουνίδης, ο πρώην προπονητής μας, στις δηλώσεις είναι σαν να έλεγε, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω.

Τώρα, την προσωρινή καθοδηγήσει της ομάδας μας, έχει αναλάβει ο Λούκας Χ ‘Λουκάς με τον Νουνο Μοραις, μέχρι να βρεθεί και να αναλάβει ο καινούργιος προπονητής μας.

Αύριο Σάββατο, 01/11/2020 και ώρα 18:30, η ομάδας μας έχει αγώνα με τον Απόλλωνα, που είναι πρώτος με 11 βαθμούς, περισσοτέρους από εμάς. Δυστυχώς, δύσκολα να το πιστέψουμε αλλά αυτό λέει ο βαθμολογικός πίνακα.

Το πως θα παρουσιαστεί η ομαδα μας στο γήπεδο, δεν ξέρει κανένας από εμάς. Πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας, αλλά κάποιος πρέπει να τους καταφέρει να τις βγάλουν και να τις δείξουν μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Κανένας προπονητής, δεν έχει το μαγικό ραβδί, που μπορει να μετατρέψει αυτή την άσχημη εικόνα που παρουσιάζουμε και να μας μεταμορφώσει σε ομαδάρα από την μια στιγμή στην άλλη. Όλα χρειάζονται τον χρόνο τους και όλοι μας πρέπει να κάνουμε την ανάλογη υπομονή. Πρέπει όλοι μας να το καταλάβουμε ότι η ομάδα μας πρέπει να ξανακτιστεί για να ξανά έχουμε στο μέλλον επιτυχίες και τίτλους.

Τα μαγικά ραβδιά είναι για τα παραμύθια. Στην δική μας την περιπτώσεις χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή, γι’ αυτό χρειαζόμαστε ένα έμπειρο προπονητή, που να μπορέσει να ανατρέψει αυτή την κακή ψυχολογία και εικόνα της ομαδα μας το συντομότερο για να ξεκινήσουμε να περνούμε να πάνω μας.

Εμείς όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες πρέπει να σταθούμε διπλά στην ομαδα μας, όσο και εάν μας πληγώνει αυτή αλλά και άλλοι που είναι γύρο της. Έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε εάν θέλουμε να ορθοποδήσουμε. Οι κλάψες δεν είναι για εμάς. Εμείς είμαστε

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet