Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μακριά από παγίδες και παρατράγουδα

Cyprus_apoelΣήμερα η ομάδα μας, Σάββατο 27/02/2016 και ώρα 18:00, δίνει υποθετικά, το πιο εύκολο παιχνίδι της χρονιάς. Παίζουμε με την Άγια Νάπα στην έδρα μας, που ήδη έχει υποβαθμιστεί στην 2η κατηγορία, και θεωρητικά, δεν έχει τίποτα να κερδίσει από αυτό το παιχνίδι. Μιλάμε πάντα υποθετικά, ότι το παιχνίδι είναι αδιάφορα και χωρίς κίνητρο για τον αντίπαλο μας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Όλες οι ομάδες, όταν παίζουν με την καλύτερη ομάδα του νησιού, από μόνο του, είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Θέλουν όλοι την διάκριση σ’αυτό το πρωτάθλημα, και ο μόνος τρόπος να το επιτύχουν, είναι μόνο εάν κερδίσουν του ΑΠΟΕΛ. Δεν υπάρχει άλλη διάκριση για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Η μόνη, διάκριση που μπορούν να επιτύχουν, είναι εάν καταφέρουν να έχουν βαθμολογικό όφελος από τον καλύτερο πρεσβευτή του κυπριακού ποδόσφαιρου.

Σίγουρα ο προπονητής μας, επιβάλετε να κάνει ροτέισον την ομάδας μας, για να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, γιατί , από την Τετάρτη 02/03/2016,  ξεκινούν τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, που θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή. Οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν σήμερα, πρέπει να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό, για να αποδείξουν ότι, άξια έχουν μια θέση στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να κάνουν τα αυτονόητα, και να κερδίσουν τον σημερινό μας, αντίπαλο και να μείνουμε μακριά από παρατράγουδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να δίνουν σε κάθε αγωνιστική, τα άπαντα των δυνάμεων τους, για να τελειώνουμε τα παιχνίδια μας, όσο πιο εύκολα και γρήγορα μπορούμε.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να είναι σήμερα στο Γ.Σ.Π. ανεξαρτήτου δυναμισμού του αντιπάλου. Εμείς πρέπει να είμαστε εκεί για την ομάδα μας, για την ιστορία μας, για το ΑΠΟΕΛ μας. Δεν πρέπει να διαλέγουμε τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο και υποχρέωση μας, να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα μας. Με την δική μας, βοήθεια, η ομάδα μας, μπορεί να επιτύχει πάρα πολλά. Μας χρειάζεται και την χρειαζόμαστε.

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ Η ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet