Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μακριά από τον άσσο…

ace_of_spadesΕφτασε η Πέμπτη, και για ακόμη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ μας καλείτε να μην κλείσει την σελίδα της φετινής περιόδου στο μεγάλο βιβλίο της ένδοξης του ιστορίας. Καλείτε να συνεχίσει να γράφει καινούργιους άθλους και νίκες που θα μας επιτρέψουν να διηγούμαστε στους απογόνους μας τα τεράστια κατορθώματα που μας χάρισαν αυτά τα 5 ιερά γράμματα.

Επόμενος μας αντίπαλος η ομάδα των νεαρών αγοριών όπου θα πρέπει να τα τιμωρήσουμε για να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να τα βάζουν με μεγάλες ομάδες. Η νίκη είναι ο μονόδρομος στο 3ο μας παιχνίδι για να κλειδώσουμε την πρόκριση στην φάση των 32 και επίσης για να μπορούμε να διηγούμαστε την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ.

Οι νίκες μας πάνω στον πρώην θρύλο και στην αστάνα, μπούσταραν με ενέργεια και θετική ψυχολογία για την συνέχεια. Καλό το οικονομικό κέρδος, αλλά ακόμη καλύτερο το βαθμολογικό στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Θέλουμε και επιβάλλεται να συνεχίσουμε αυτό το μάζεμα όχι για εμάς, αλλά για να αποδείξουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο μικρός ΑΠΟΕΛ μεγάλωσε και έγινε ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ.

Στις 20/10/2016 η ώρα 22:05 δίνουμε τέλος στην αγωνία μας για πρόκριση στην επόμενη φάση. Παίρνουμε το τρίποντο και συνάμα τους 9 βαθμούς στις πρώτες 3 αγωνιστικές και πλέον θα χρειαζόμαστε μονάχα 1 βαθμό για να είμαστε και μαθηματικά προκριμένοι ή απώλεια απο τους ανθΕΛΛΗΝΕΣ. Το χρωστάμε άλλωστε στην ΟΥΕΦΑ μετά το πρόστιμο των 50.000 ευρώ για την ανάρτηση του ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ για να τους πούμε ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ αμάχητοι δεν πέφτουν…

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΝΗ ΘΡΥΛΕ ΑΠΟΕΛ

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Υ.Γ. Και επειδή με νίκη μας θα σκάσουν από το κακό τους οι αντιΑΠΟΕΛίστες ανά την υφήλιο, το μόνο που έχω να τους πω είναι αυτό: ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Like
Share
Tweet