Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μας έστειλαν όλους…SMS

Την περασμένη Τέταρτη, στην κλήρωση των παιχνιδιών του νέου πρωταθλήματος, μας έκαναν την μεγάλη ανακοίνωση ότι θα υπάρχουν παιχνίδια πρωταθλήματος και την Παρασκευή το βράδι!!!

Δηλαδή, το σούπερ κυπριακό πρωτάθλημα, η κάθε αγωνιστική του, θα θέλει 4 μέρες για να ολοκληρωθεί!!!

Μας έστειλα όλους ένα SMS, που λέει, ότι πλέων τα παιχνίδια πρωταθλήματος θα τα βλέπουμε μόνο από την τηλεόραση. Από την στιγμή, που το 1/3 του προϋπολογισμού της κάθε ομάδας είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, που παίρνει από την εκάστοτε τηλεοπτική πλατφόρμα, τότε η ΚΟΠ και οι ομάδες, έχουν υποχρεώσει, να στηρίξουν τους οικονομικούς τους, ευεργέτες.

Μπαίνουμε, σε μια νέα εποχή του ποδοσφαίρου, που δουλεύουν όλοι μεθοδικά για αρκετό καιρό, γι’ αυτές της τηλεοπτικές πλατφόρμες. Οι τηλεοπτικές πλατφόρμες, που ελέγχουν πλέον τα σωματεία, την ΚΟΠ και όσους άλλους, ζούνε από αυτές.

Το ποδόσφαιρο και τα γήπεδα τα γεμάτα, που ξέραμε, να τα ξεχάσουν, όσοι τα έζησαν, είναι τυχεροί, από εδώ και πέρα, υπάρχει ο καναπές. Τα γήπεδα θα αδειάζουν χρόνο με τον χρόνο. Οι τιμές των εισιτήριων είναι αρκετά ψηλές και η επιλογή που μένει στο φίλαθλο κόσμο είναι να αγοράζει τις υπηρεσίες των τηλεοπτικών πλατφόρμων.

Δυστυχώς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Εμάς μας πονάει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση, αλλά το νερό έχει μπει στο αυλάκι και δύσκολα μπορεί να ανακοπεί.

ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Hitman

Like
Share
Tweet