Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μας κρατάει από το χέρι.

imagesΜεγάλο ήταν το σίριαλ την φετινή μεταγραφική περίοδο για την παραμονή ή όχι του παιχταρά μας Τόμας Ντε Βινσέντι. Πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι δεν τον χρειαζόμαστε, αφήστε τον να φύγει και θα βρούμε άλλο καλύτερο του. Αρκετοί όμως, όπως και εμείς, ήμασταν φανατικά υπέρ του Τόμας να μείνει στο ΑΠΟΕΛ και ότι καλύτερο του δεν θα βρίσκαμε. Παικταράς, 24 ετών, ξέρει τι εστί ΑΠΟΕΛ, πιέση, πρωταθλητισμός. Πού θα βρίσκαμε καλύτερο του και δοκιμασμένο. Οι προσπάθειες της διοικήσης ήταν πάρα πολλές, αλλά οι προτάσεις μας δεν ικανοποιούσαν τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Έπρεπε να ανεβάσουμε την οικονομική μας πρόταση για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε τον παιχταρά ξανά πίσω στον Αρχάγγελο, πράγμα που ήθελε και εκείνος πάρα πολύ. Ευτυχώς η διοίκηση μας έκανε την υπέρβαση και τώρα έχουμε στο ρόστερ μας τον Τόμας Ντε Βινσέντι για ακόμα 3 χρόνια. Εμείς υποστηρίζουμε …

Ότι ο Τόμας είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής μας που είναι ‘αντικατάστατος’ στην ομάδα μας. Δεν υπάρχει στο ρόστερ μας ο ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να καλύψει πλήρως το κενό του σε περίπτωση απουσίας του. Η απουσία του θα είναι αισθητή. Ανεβάζει την ομάδα μας επίπεδο, και με μια ενέργεια του μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Είναι ένα κλασσικό 10αρι που έχει πολλά χρόνια που λείπει από την ομάδα μας. Από τον καιρό του Ρικάρντο Φερνάντες.

Όπως όλοι είδαμε, από το πρώτο κιόλας φετινό παιχνίδι έχει βάλει την σφραγίδα του, και αποβαίνει ήδη το συμβόλαιο του. Μας κρατά από το χέρι και μας οδηγεί στις επιτυχίες. Αυτό πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τώρα που τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές να πάρουν τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να μπορέσει η ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της. Με την προσθήκη του Ραφίκ Τζιμπούρ στο ρόστερ μας, ελπίζουμε να δέσουν οι δυο ποδοσφαιριστές μεταξύ τους και να χαρίσουν στην ομάδα μας τεράστιες επιτυχίες.

Ελπίζουμε ο προπονητής μας, ο κ. Δώνης και το επιτελείο του, να βοηθήσει και αυτός όσο περισσότερο μπορεί την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Εμφανίσεις σαν το έκτος έδρας παιχνίδι με την Ελσίνκι πρέπει να μην επαναληφθούν και να διαβάζει τα παιχνίδια των αντιπάλων μας καλύτερα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Hitman

Like
Share
Tweet