Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μας περιμένουν στην γωνιά

kamp-nouΗ ομάδα μας, η ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας, στις 17/09/2014 και ώρα 21:45, θα αντιμετώπισει μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, την Μπαρσελόνα, μέσα στο Καμπ Νου για τους ομίλους του Champions League. Η ομάδα μας θα γίνει ακόμη πιο ξακουστή σε όλο τον κόσμο γιατί το βεληνεκές της αντιπάλου μας δεν είναι μονό σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Όσοι δεν μας έχουν μάθει στο παιχνίδι Ρεαλ vs ΑΠΟΕΛ θα μας μάθουν τώρα. Εδώ στην Κύπρο όμως υπάρχουν φίλαθλοι, αντί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ φυσικά, που μας περιμένουν να συντριβούμε από το μεγαθήριο Μπαρσελόνα για να κοροϊδέψουν τους περιφανούς ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Μέχρι εκεί φτάνει το μικρό τους μαμουδάκι, και λένε, «πάρτε και μια μεγάλη σακούλα να τα βάλετε μέσα». Και εμείς λέμε…

«ναι ρε θα τα βάλουμε μέσα γιατί τα έχουμε πολύ μεγάλα», «Θα βάλουμε μέσα τα πολλά εκατομμύρια που πήραμε και ακόμα θα πάρουμε». Δεν έχουν τσίπα ντροπής επάνω τους. Δεν μπορούν να κρύψουν την ζήλεια τους, και πολύ φυσικό είναι, όταν βλέπεις μια ομάδα, σαν το ΑΠΟΕΛ, να γυρίζει από ευρωπαϊκό γήπεδο σε γήπεδο και αυτοί να γυρίζουν από χωρίο σε χωρίο της Κύπρου. Δεν τους αδικούμε. Τα ψυχολογικά είναι πάρα πολλά και τους είναι δύσκολο να συγκρατήσουν την ζήλεια τους.

Εμείς τους απαντάμε, στις 17/09/2014 και ώρα 21:45 η σημαία του ΑΠΟΕΛ, του Θρύλου του θεού, θα υψωθεί περήφανα στο Καμπ Νου και όλος ο κόσμος θα την δει και θα υποκλιθεί σε αυτή την ομαδάρα από το μικρό νησί της Μεσογείου που έχει τα κότσια να αγωνίζεται σ’αυτή την σπουδαία ποδοσφαιρική διοργάνωση που λέγεται Champions League.

Οι περήφανοι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για ακόμη μια φορά θα νιώσουν ρίγη συγκίνησης να διαπερνά το κορμί τους και θα νιώθουν ευλογημένοι Έλληνες που είναι μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας που λέγεται ΑΠΟΕΛ. Οι υπόλοιποι να σκουλιστούν στο κρεβατάκι τους και να μας βλέπουν τηλεοπτικά.

Εμείς ζούμε για ένα όνειρο τρελό, για το ευρωπαϊκό!

Μπάρτσα ετοιμάσου, ήρθε η σειρά σου

Hitman

Like
Share
Tweet